Mi a kedvenc fiú/lány nevetek? Ezek mennyire tetszenek? Tegyétek tetszés szerinti sorrendbe (legjobbal kezdődően) Ádám, Bence, Kristóf, Róbert Andrea, Adél, Rebeka, Melinda, Laura
Kristóf,Bence,Ádám,Róbert
Rebeka,Laura,Melinda,Andrea,Adél
kedvencem: Izabell, fiunév nics:)
Kristóf, Bence, Ádám, Róbert.
Laura, Melinda, Adél, Rebeka, Andrea.
Kedvenc fiúneveim: Botond, Krisztián, Zsombor, Barnabás, Levente, Benedek, Dominik, Adrián.
Lánynevek közül leginkább ezek tetszenek: Amira, Viviána, Emili, Dézi, Zorka, Annabella, Olívia, Jázmin, Eliza, és a bérmanevem, Izidóra.
21/N
Kristóf, Ádám, Róbert, Bence
Laura, Adél, Rebeka, Melinda, Andrea
Lány:Mirana
Fiú:Magor
Amiket írtál sajnos nem tetszenek.
Kedvenc neveim a Nóra és a Csaba, Alex.
A tieid közül a sorrend:
Ádám, Róbert, Bence, Kristóf.
Laura, Adél, Andrea, Melinda, Rebeka
Fiúnév: Dávid, Attila
Lánynév: Flóra
Amiket te írtál fiúnevek azok nem tetszenek, a Róbert az Istvánok-Sándorok stb. generációjában volt nagyon gyakori név, az Ádám, Kristóf, Bence, Áron meg hasonlók pedig most lettek túlsztárolva.
Az Adél nagyon szép, az Andrea is tetszik csak túl gyakori, a Rebeka érdekes, Melinda és Laura nem tetszik.
Én meg azt nem értem, miért nem lehet normális magyar nevet adni a gyereknek. Miért hívnak mindenkit Laurának, Rebekának, Lizának, Richárdnak, Amandának, Klaudiának, Alexandrának... stb...
Vannak olyan nevek, amik más országokban is megvannak, de valahogy mégsem olyan műek (na ez szép szó lett), nekem ezek tetszenek:
Anna, Éva, Zsófia, Flóra, András, Tamás, Zoltán, Gábor
Ádám, Róbert, Bence, Kristóf
Melinda, Rebeka, Andrea, Adél, Laura
Amúgy szerintem a Melinda a világ egyik legszebb neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!