Mi a kedvenc fiú/lány nevetek? Ezek mennyire tetszenek? Tegyétek tetszés szerinti sorrendbe (legjobbal kezdődően) Ádám, Bence, Kristóf, Róbert Andrea, Adél, Rebeka, Melinda, Laura
Kristóf, Bence, Ádám, Róbert.
Laura, Melinda, Rebeka, Adél.
Nekem a kedvenc lánynevem a Liliána(L)
szerintem nagyon szép:) kedvenc fiú nincs
és a neveket nem rakom sorrendbe ne haragudj :$:$
1/Róbert, 2/Kristóf (Bence, majd Ádám, de ez a kettő nekem nem tetszik annyira. Mondjuk egyik sem ronda név az is igaz.)
1/Laura, 2/ Adél 3/Rebeka 4/Melinda (Az Andrea szerintem túl gyakori, bár az is szép.)
Ádám,Kristóf,Róbert,Bence
Adél,Laura,Rebeka,Andrea,Melinda
Maja,Míra,Viola
Krisztofer,Levente,Kevin,Bence
Róbert Ádám Kristóf Bence
Melinda Rebeka Adél Andrea Laura
Nekem mindkét lánykámmal az utolsó percig vaciláltunk, mert válogatós vagyok nagyon, sok szempontból néztük, és igazán semmi nem tetszett, ill. sok tetszik, de a gyerekemnek nem adnám, a vezetéknév miatt sem
Fruzsina és Georgina lettek végül
Nándor, hm
Mirjam
Lotti
Lenke, mindbe lehetett belekötni
Laura, Adél, Rebeka, Ádám, Róbert, Melinda, Bence, Róbert, Kristóf
Kedvenc lánynevem a Jázmin mindenekelőtt, én ezt már vagy 10 éve kitaláltam, hogy ha lányom lesz Jázmin lesz, csak elkeserít, hogy tucatnév lett, főleg az "etnikum" körében tett szert hihetetlen népszerűségre. Amúgy még a Zsófia meg az Anna tetszik.
Amik tetszenek:
Kristóf, Adél
Az én kedvenceim: Alíz, Annabella, Zsombor, Dávid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!