Mi a foglalkozásotok? Családi hagyománya van vagy újítás a családban az a munkaág?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 15:03
11/19 anonim válasza:
Apám lelkész, vállalkozó és villanyszerelő, anyám hitoktató és könyvelő, tesóm kántor/mindenes, én meg fizikus szakra járok. :D
12/19 anonim válasza:
Kedves utolsó. Csak nem te vagy a feketebárány? Csak viccelődés szinten.
Cukrászlány.
13/19 anonim válasza:
Anyukám pedagógus, apukám szakács. Én matematikus. Nálunk nem volt semmi ilyen hagyomány. Azonban egy barátom idén lesz katonatiszt, ami valóban a 19. század óta hagyományként maradt.
14/19 anonim válasza:
Apám autószerelő, anyám postánál kártérítő én meg gépészmérnöknek tanulok :D
15/19 anonim válasza:
Anyám csecsemő gondozó és társadalombiztosítási ügyintéző, apám mezőgazdasági technikus, én geológus lettem:-)
16/19 anonim válasza:
Kicsit kacifántos:
Apám kőművesnek tanult, több mint 10 évet lehúzott Forgalmi szolgálattevőként a vasúton, majd kőműves mester oktatóként, vállalkozóként fejezte be ebbéli életét.
Anyám keribe járt, Vezető jegyvizsgáló már 26 éve
Én pedig cukrász, pincér, nehézgép kezelőből lettem szintúgy Vezető jegyvizsgáló.
17/19 anonim válasza:
A nagyszüleim boltosok voltak. Anyám óvónő, apám villanyszerelő. Én újságírónak tanulok. Az öcsém még középiskolás, de történelemmel, régészettel szeretne foglalkozni.
18/19 anonim válasza:
Apám kutató,feltaláló,anyám egyetemi tanár,bátyám biológus,én pedig jelenleg egy nagy nemzetközi cégnek vagyok a tulajdonosa,vezetője.Annyiban megegyezünk,hogy mindenki értelmiségi.Feleségem pedagógus,a két 3 éves ikerfiam....Maradjunk annyiban hogy biztos jövő előtt állnak.
19/19 anonim válasza:
Fodrász de a családba semmilyen ágon nem volt fodrász.nálunk mindenki főzöcskézik amit én nem szeretek még a párom is szakács:)hát én vagyok a fekete bárány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!