Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Meghalt a nagymamám. Ő volt...

Meghalt a nagymamám. Ő volt az egyedüli nagyszülőm. Azt hiszem még nem dolgoztam fel. (? )

Figyelt kérdés

nem tudom nélküle elképzelni az életemet..:( nagyon hiányzik:( olyan mintha még mindig a korházban lenne, és igen jön haza..de már nem jön:( össze roskadtam:( :'(

19/L

2011. jan. 11. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem. Én 3 éve éltem át ezt amikor szeretett nagypapám hagyott itt minket. Amióta az eszemet tudom része volt az életemnek, meghatározója a gyermekoromnak. 5 percre lakott tőlünk, naponta többször szaladtam át hozzá, vagy ő hozzánk. Rengeteg mindent csináltunk együtt, nyaralni is együtt jártunk. Amikor egyedül voltam, összevesztem a szüleimmel vagy csak egy jót akartam beszélgetni hozzá mentem át. 22 éves voltam amikor meghalt és úgy érzem akkor váltam gyerekből felnőtté. Olyan űrt hagyott maga utána mit már senki és semmi nem tölthet be. A mai napig ha hazamegyek a lábam az ő háza felé visz és csak akkor tudatosul hogy ő már nem lesz ott.
2011. jan. 11. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt érzek veled.Nekem a nagymamám pont a születésnapomon halt meg,szintén a kórházban.Úgyéreztem abban a pillanatban,hogy vége a világnak.Sokan nem hiszik el,hogy egy nagymamát lehet ennyire szeretni,pedig lehet.A mai napig szinte mindennap eszembe jut valamiért,pedig már 7 éve meghalt.
2011. jan. 11. 01:27
 13/15 anonim ***** válasza:

istenem :( ez borzalmas lehet, komolyan mondom el sem tudom képzelni

nagyon sok erőt kívánok neked

én sírva fakadtam a kérdéseden mert én is 19 éves lány vagyok és az én nagymamám is velünk él, szintén a mellettem lévő szobában

most lent főz

nagyon szeretem

cselekedj helyesen mindenben, érd el a céljaidat mert akkor a nagyid fentről örülni fog neki

sírd csak ki magad de próbálj boldog lenni mert ő sem szeretné ha szomorkodjál

sajnos ilyenkor nincs mit tenni, csak az idő segíthet, senki vagy semmi más

én nagyon szurkolok, hogy feltudd dolgozni :(

2011. jan. 11. 11:10
 14/15 anonim válasza:

Őszinte részvétem!!

Először is legyél erős!!Legyél sokat a családoddal vagy a barátaiddal csinálj olyan tevékenységeket amik elterelik a figyelmed!Menj vásárolj a barátaiddal és stb és ilyenkor ami még sokat tud segíteni egy háziállat pl kölyökkutya vagy kismacsek!!Kitartás!!

2011. jan. 25. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én most vesztettem el és végem. :( Végem.
2018. jan. 26. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!