Barta családnév mond valakinek valamit? Származás, eredet, egyebek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 12:47
2/17 anonim válasza:
A nagyszüleimnek ez a vezetékneve,szerintem semmi különös nincs rajta,ugyanolyan mint a többi vezetéknév,de ha mégis ennyire furdalja az oldalad,akkor nézz utána a neten!
3/17 anonim válasza:
Zsolt szerintem Bartha, de nekem is ez jutott eszembe először:P
6/17 anonim válasza:
Én is Barta vagyok/mármint a férjem nevét felvettem.Csak mi Bartha-ként irjuk. Ő Ferenc,én Éva,lányunk meg Lilla Zsófi:)
Nem nagyon tudunk semmit a család név eredetéről..Mindig elfelejtem hol született az apuja..
7/17 anonim válasza:
Békés megyében laknak Barták, osztálytársaim is voltak Barták.
8/17 anonim válasza:
8 évvel ezelőtti szegedi fityeszes polgármester volt.Egy alkesz ember.
9/17 anonim válasza:
Én is Barta vagyok és hódmezővásárhelyi :D
10/17 Drogfutár válasza:
Én (apum) Csongrád megyéből a román határszélről származik. Természetesen Barták vagyunk. A nagypapa állítólag abban időben fölment Pestre, hogy ő nem Bartha, hanem Barta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!