Össze tudnál jönni egy olyan férfivel akinek jobb keze mű, mert balesetben megsérült?
Figyelt kérdés
sziasztok,30 éves vagyok,és lenne egy srác aki 39,de a keze mű.Nagyon tetszik a srác,normális.nem ciki ez szerintetek?2010. dec. 6. 08:10
11/14 anonim válasza:
CIKI ekkora marhaságot kérdezni 3o évesen...
12/14 anonim válasza:
Én veled nem jönnék össze semmi pénzért....
13/14 anonim válasza:
Szerintem, amíg ilyen gondolataid vannak, hogy ez esetleg ciki, semmiképp ne jöjjetek össze a sráccal. Nem szabadna ilyesminek az eszedbe se jutnia, ha valaki komolyan érdekel.
14/14 anonim válasza:
én nem jönnék össze vele. és nem azért,mert szivtelen nő lennék,hanem mert engem taszitanak ezek a protézisek.Valahogy viszolygok az ilyen emberektől gyerekkorom óta. Ez van,lehet lepontozni :S
egy szintén 30 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!