Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ki az úr a háznál?

Ki az úr a háznál?

Figyelt kérdés
Aki kézben tartja nálatok a dolgokat.
2010. nov. 7. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal pár házasság elején meg egyeznek :kis dolgokban a feleség nagy dolgokban a férj fog dönteni .Jó pár év múlva a férj azon töpreng náluk mindig csak kis dolgok történnek .
2010. nov. 7. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
az 5hetes lányom. Nála jobban senki sem parancsol.
2010. nov. 7. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én (sajnos). Szívesen átruháznám másra ezt a szerepet mert utálom. Mindig nekem fö a fejem, hogy a hónapban hogy tudunk kijönni anyagilag, mert a férjem ezreket költ mindenféle drága kajára. Meg másban is: ha én nem intézném el vagy nem pirítanék rá, sose lenne elintézve semmi. Baromi fárasztó. Sokszor legszívesebben kiugranék az ablakon..

22/L

22/L

2010. nov. 8. 04:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyértelműen én. De nálunk nagy a rakás, és csak pasik vannak :) Párom, öcsém, apám, párom tesója és a 2 fiam :) Így valakinek meg kell őket fogni :)
2010. nov. 9. 19:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát utolsó téged se irigyellek ennyi pasi közt! :D

NÁlnuk apa,párom,1éves fiam, kutya,macska + hátédnek anya és nővérem. Anyu a parancsnok s én.

2010. nov. 9. 21:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó :) Nagy-rakásos vagyok :) Nem egyszerű logisztikát igényel a dolog, meg persze találékonyságot, leleményességet. Minden korosztály képviselteti magát 1-63 éves korig a családban és mind pasi rajtam kívül :) Egyedül látom el a háztartást....Hát estére néha kipurcanok, de lehet, hogy mazohista vagyok, de néha még élvezem is, hogy egyedüli nő vagyok :)
2010. nov. 10. 10:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apu :) Amikor még kamasz voltam, akkor is tőle kéredzkedtem el, mindig az volt, hogy kérdezd meg apádat :) De ettől függetlenül a szüleim tisztelik egymást, szóval nem uraskodik egyik sem a másik felett.
2010. nov. 11. 13:37
 18/21 anonim ***** válasza:
10:06 91%-os, minden tiszteletem a tiéd, végre egy nő, aki nem tekinti rabszolgamunkának a normális életet. Bár mindenki ilyen lenne :) Az ilyen nők miatt örülök, hogy nő vagyok én is :)
2010. nov. 11. 13:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Általában a nők akarnak uralkodni, attól függetlenül, hogy azt mondják, hogy nekik "olyan férfire van szükségük akire lehet támaszkodni aki védelmet nyújt és anyagi jólétet.."

Nekem több kapcsolatom azért ment tönkre, mert kezelhetetlen vagyok és majdhogynem érzelmi terrorban tartom a barátnőimet. Ezt csak fordítva lehet eljátszani tapasztalataim szerint!:)

2010. nov. 12. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Az az Ur aki parancsol és hallgatnak rá,azok a többiek akik végrehajtják a parancsot,mert ugyebár a parancsot nem lehet fenéken rugni csak a parancsolót.
2010. nov. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!