Szeretnék változtatni az életemen és mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Hát nem élünk a legjobb helyzetben jelenleg 18 éves fiú vagyok és anyámmal, mamámmal meg plusz egy rokonnal élek jelenleg. Apám elhagyott már kiskoromban. Ötös tanuló vagyok, de mamám szívből gyűlöl és kattos kicsit , még sosem mondta, hogy szeretne vagy bármi. Anyám nem akar elköltözni, neki tökéletes ez a helyzet. Most vagyok 12.-es. És tényleg már nem bírom velük ezt a légkört. Mit tudnék tenni?dec. 30. 13:00
1/11 A kérdező kommentje:
Elköltözni nem tudok nincs pénzem és még nagyon fiatal vagyok. Nem mertem sehol úgymond segítséget kérni, mivel szégyenlem.
dec. 30. 13:03
2/11 anonim válasza:
Nem tanulsz tovább? Nem fogsz dolgozni?
3/11 anonim válasza:
Tanulj tényleg nagyon jól, kollégiumba menj ha fősulis leszel. Jól fizető szakmát tanulj, hogy feléjük se kelljen nézned felnőtt életedben. Nagyon buta emberekkel vagy körülvéve, törj ki közülük.
4/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék tovább tanulni, de el akarok menni már holnap és inkább már gyárba mennék, csak ne legyek itthon.
dec. 30. 14:33
5/11 anonim válasza:
Menj el dolgozni külföldre olyan helyre, ahol jól fizetnek és munkásszálló van, közben tanulj tovább. Olyan foglalkozást válassz, ami jól fizet, hogy ne kelljen a családodra szorulnod.
6/11 A kérdező kommentje:
Küldtem privát üzenetet
dec. 30. 15:35
7/11 anonim válasza:
Hát de 18 vagy. Én akkor kezdtem az egyetemet. Gondolom nem kell sokat várnod, annyit kibírsz.
8/11 anonim válasza:
Valahogy bírd ki, vagy próbálj koleszba költözni. Középsulisosoknak is van ilyen lehetőség.
9/11 Grizesteszta válasza:
Fel evet kell kibirnod, olyan foiskolat/egyetemet keress, ami helyileg messze van, hogy eselyed legyen kolira es olyat, amivel majd jol lehet keresni. Ne add fel, erettsegiig huzd ki otthon, max kozepsulibol probalj kolit kerni.Kitartas!Hs nem erettsegizel jol, akkor nagyon elcseszheted az eleted, neked ez az egy eselyed van!
10/11 anonim válasza:
Ne szégyellj segítséget kérni, mert ez olyan, mintha a rossz foggal, autóval, telefonnal stb. sem mennénk szakemberhez. A szégyen nagy akadály sokszor az életben.
Vannak ingyenes telefonvonalak és egyéb lehetőségek is - élj ezekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!