Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akkor most hogy is van ez? Én...

Akkor most hogy is van ez? Én is az vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukám félig cigány, anyai nagyanyám cigány. Apukám magyar. Én akkor most cigány vagyok? Nem mintha zavarna, csak kíváncsi vagyok.

15/L

2010. nov. 2. 14:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. (:

14:44, azt hiszem nem fogok ezzel többet foglalkozni. Vannak olyanok az ismeretségi körömben akik tudják, egyikük emiatt el is fordult tőlem. Tudjátok, az előítéletek...

Bár van egy nagyon jó fiúbarátom, aki cigány, barna bőrrel, sötét hajjal. Nagyon rendes családja van, a gyereket mégis nagyon nagyon sok bántás éri a származása miatt. Szegény már teljesen magába fordult.

Lényeg a lényeg:Azt hiszem, elmondom néhány jó barátomnak. Megértőek lesznek. ;)

2010. nov. 2. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűen nem értem az embereket, ezzel a faji megkülönböztetéssel. Minden nemzetben vannak jók és rosszak. Ha állandóan furjuk más nemzetek embereit, persze, hogy visszavágnak, de busásan.
2010. nov. 2. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy cigány!!! Nem is nézel ki úgy! Te magyar vagy!!!
2010. nov. 2. 15:55
 14/19 Allaris válasza:
Az én családfám is olyan cifra, hogy a sok mai nagymagyar-hungarista sikoltva futna, ha meghallaná.
2010. nov. 16. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy cigó, és nem hasonlítasz egy tipikus cigányra. Az egyik felmenőd volt az a négyből. Tök lényegtelen. Nincs miért titkolni, ugyanakkor ha elmndod valakinek, akkor ne úgy, hogy "figyelj, valamit mondanom kell.." mert az olyan mintha jelentősége lenne. Ha olyan témáról van épp szó, akkor mellékesen megemlítheted. Aki ezek után máshogy viselkedik veled, az úgyis suttyó, akkor meg nem is kell, hogy fontos legyen a barátsága. Én is az intelligensebbeknek akarok csak megfelelni.

Amúgy én meg ha megszámolom a szlovák felmenőimet, akkor bennem olyan 60 fölötti százalék. Dédszüleim még nem tudtak magyarul. Attól én még magyar vagyok és kész, tökmindegy.

2011. jan. 7. 21:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetne egy küldetésed azoknak a felemelése terén, akik cigány származásúak, és magasabb erkölcsi szinten keresik a helyüket.

Párkapcsolatban csak vonzó lehet egy kis cigány beütés, nagyon szépek, izgalmasak a cigány származásúak, a gyerekek is szépek, különleges tehetségeket örökölnek, zene és más művészeti ágak terén. Mélyérzelműek, gyakran spirituális adottságaik vannak.

2011. jan. 7. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Vér nem válik vízzé.
2011. jan. 7. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem csípem a cigányokat. Előítélettel fordulok feléjük élettapasztalat, Híradók, újságok, másoktól hallott történetek miatt. Nagyon sajnálom azokat a cigányokat, akik tisztességesek, becsületesek és a bűnöző, büdös, gátlástalan "társaik" miatt hátrányt szenvednek az életben. Az az ember, akiről megismerés alapján kiderült, hogy jó szándékú és becsületes, az lehet tőlem koromfekete cigány is, szeretni fogom!

De az első benyomásom -a már említett okok miatt- mindig negatív a cigányokkal szemben.

2011. jan. 7. 23:25
 19/19 anonim ***** válasza:
28%

Ne haragudj, de hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget????? Remélem, csak a figyelmet akartad magadra felhívni.

Én félig cigány vagyok, kicsit beszélem is a romungrot. Van bennem még zsidó, német, román, szerb, örmény meg "magyar".

Szerinted SZÉGYELLNEM KELLENE MAGAM EMIATT?????

HÜLYE VAGY? Ha olyan jó suliba jársz, gondolkodni is megtanulhattál volna! b.szki de felhúztál ezzel a k.baszott kérdéseddel!

Ja, és csak hogy hasonlóan sznob legyek, én is az ország egyik legjobb iskolájába jártam, és ösztöndíjjal mehetek a Holland akadémiára.

Na mit szégyelljek?

Te szégyelld magad a hülye kérdésedért!

2011. jan. 7. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!