Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akkor most hogy is van ez? Én...

Akkor most hogy is van ez? Én is az vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukám félig cigány, anyai nagyanyám cigány. Apukám magyar. Én akkor most cigány vagyok? Nem mintha zavarna, csak kíváncsi vagyok.

15/L

2010. nov. 2. 14:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
félig az vagy
2010. nov. 2. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
elvileg mindig feleződik, szal akkor te negyedrészben cigány vagy
2010. nov. 2. 14:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz? Lenne bennetek előítélet emiatt?
2010. nov. 2. 14:37
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Ha büdös és mosdatlan vagy, ha nyolcszáz műarany fuksz lóg rajtad, ha te is olyan undorító, káromkodós stílusban beszélsz és alig várod, hogy ne figyeljek, hogy lenyúlhasd a mobilom, akkor igen.
2010. nov. 2. 14:42
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanez a helyzet. Nekem kreol a bőröm, valahol pedig teljesen fehér. Általában cukkolásból mondják rám, hogy cigány, de én nem érzem magam annak.
2010. nov. 2. 14:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

14:44 vagyok.

Semmi másban nem lehet cigánynak nevezni, max a bőröm miatt. Teljesen normálisan beszélek, nem vagyok ápolatlan, 4,6 felett volt a legutóbbi átlagom. Aligha vagyok az a típikus cigány.

2010. nov. 2. 14:47
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem látszik rajtam, egyáltalán nem. Szőke, hosszú, egyenes hajam van, magas vagyok és vékony. Gesztenyebarna szemem van. Az ország egyik legjobb kétannyelvű gimijébe járok. Van 2 testvérem. Soha nem loptam, nem is fogok. Anyumnak is és apumnak is becsületes munkája van, becsületes emberek, adófizetők. Nem beszélek csúnyán ahogyan a szüleim sem. Igényes vagyok, tisztálkodom rendesen és adok magamra.

Még mindig hátrány? Egy kapcsolatban hátrány lehet szerintetek a származásom? Gondolok itt arra, hogy mi lenne ha a kiszemeltem megtudná...

Köszi az eddigi válaszokat! (:

2010. nov. 2. 14:51
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

14:44 -es újra.

Szerintem egyáltalán nem baj. Aki annyira idióta, hogy valakit a származása alapján ítél meg, az nem is méltó rá, hogy veled legyen. Igazi, rendes ember vagy, ne keverd magad a sok hülye közé azzal, hogy cigánynak hívod magad. Sajnos az emberekenk az az első benyomása, hogy ha cigány vagy, akkor haudsz és lopsz. Ha kicsit se látszik rajtad, akkor elég a legjobb barátaidnak elmondanod, ha úgy gondolod. Persze ez szubjektív.

15/F

2010. nov. 2. 14:54
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Negyedrészt csörgedezik benned cigány vér is. De. Értelmes ember a viselkedésed alapján fog megítélni, nem csupán a származásod alapján (én sem vagyok általánosságban nagy fanja a ciágnyoknak, mert történt ez-az a környéken, de találkoztam már becsületes, rendes, tisztességes romával is, és őket becsülöm), szval önmagában ez nem gáz sztem.
2010. nov. 2. 14:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem hátrány. Ha rám hallagtsz akkor nem is foglakozol vele. Mindegy, hogy cigány- valaki vagy csak fél cigány, ha rendesen él, akkor kivívja embertársai elismerését, és akkor nem fogják megszólni. Nyugi köztünk magyarok között is vannak olyanok, akik nem illenek közösségbe.
2010. nov. 2. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!