Akkor most hogy is van ez? Én is az vagyok?
Anyukám félig cigány, anyai nagyanyám cigány. Apukám magyar. Én akkor most cigány vagyok? Nem mintha zavarna, csak kíváncsi vagyok.
15/L
14:44 vagyok.
Semmi másban nem lehet cigánynak nevezni, max a bőröm miatt. Teljesen normálisan beszélek, nem vagyok ápolatlan, 4,6 felett volt a legutóbbi átlagom. Aligha vagyok az a típikus cigány.
Nem látszik rajtam, egyáltalán nem. Szőke, hosszú, egyenes hajam van, magas vagyok és vékony. Gesztenyebarna szemem van. Az ország egyik legjobb kétannyelvű gimijébe járok. Van 2 testvérem. Soha nem loptam, nem is fogok. Anyumnak is és apumnak is becsületes munkája van, becsületes emberek, adófizetők. Nem beszélek csúnyán ahogyan a szüleim sem. Igényes vagyok, tisztálkodom rendesen és adok magamra.
Még mindig hátrány? Egy kapcsolatban hátrány lehet szerintetek a származásom? Gondolok itt arra, hogy mi lenne ha a kiszemeltem megtudná...
Köszi az eddigi válaszokat! (:
14:44 -es újra.
Szerintem egyáltalán nem baj. Aki annyira idióta, hogy valakit a származása alapján ítél meg, az nem is méltó rá, hogy veled legyen. Igazi, rendes ember vagy, ne keverd magad a sok hülye közé azzal, hogy cigánynak hívod magad. Sajnos az emberekenk az az első benyomása, hogy ha cigány vagy, akkor haudsz és lopsz. Ha kicsit se látszik rajtad, akkor elég a legjobb barátaidnak elmondanod, ha úgy gondolod. Persze ez szubjektív.
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!