Melyik családtagod ijesztett rád legjobban életedben? Mit tett ami miatt megijedtél/aggódtál miatta?
Lehet,hogy nem kéne ide írnom,hiszen mindenki valakinek a haláláról ír,ami nekem inkább úgy jön le,hogy "a legnagyobb fájdalom" .A kérdés,hogy
"Melyik családtagod ijesztett rád legjobban életedben? Mit tett ami miatt megijedtél/aggódtál miatta?"
Nos engem megijesztettek.
Egyszer vendégségbe mentünk a rokonokhoz.Mindenki tudja,hogy irtózom a pókoktól,ez sose volt titok.A rokonom 14 éves fia fogott egy hatalmas pókot,és mutatta a tenyerében.Kértem,hogy vigye ki,mert nézni sem bírom annyira félek tőle.Ekkor úgy döntött poénkodik vagyis egy kicsit meg fog ijeszteni.A hátam mögé ment,és úgy csinált mintha a hátamra a pólón belülre tette volna a pókot.Mivel én nem láttam,hogy a pók már rég nem volt a kezében(kidobta az udvarra) azt hittem még a kezében van. Így teljesen abban voltam,hogy a pólóm alá tette.Olyan sikító rohamot kaptam,és heves sírógörcsöt,hogy az asztmám is előjött,de olyan erősen,hogy az asztmás kis pumpám sem segített.Persze gyorsan mentőt kellett hívni.Bevittek a kórházba,mert a fulladás nem múlt el,ahogy a heves sírógörcs sem..
Azóta már eltelt pár év,de többet nem mentem a rokonokhoz..Nem haragszom rájuk,mert a 14 éves rokonnak olyan lelkiismeret furdalása lett,hogy még most 5 évvel az eset után is,azt se tudja,hogy tegye jóvá..(pedig már régen kárpótolt érte.)
De bocsánat ha nem tartozik a kérdéshez..
Nekem sem haláleset volt ijesztő...
Apám régen ivott. Egyszer annyira elgurult az agya, hogy hazajött és szétvert mindent. Az asztalt... kiverte az üveget az üvegajtóból... :S Na az nagyon ijesztő volt.
22:41-es.
En is ismertem ezt a fiut akirol irtal... Megdobbentett a halala, pedig alig ismertem... akarhogyis... nem hiszem, hogy ongyilkos volt... :(
10:35: De megis... nekem kivulrol egy nagyon vidam embernek tunt. Soha eletemben nem gondoltam volna. Mindig poenkodott, hulyeskedett, szorakozott volt... De sajnos nem lehet tudni, hogy mi van az ember lelkeben, legbelul...
Tudod, konnyebb elfogadni ugy a halalt, hogy abban remenykedunk, hogy van valahol, valahol a Mennyorszagnak nevezett helyen... s en bizom benne, hogy az anyukajaval van...
Amugy reszvetem mindenkinek, aki elvesztette a szerettet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!