Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt h annyira jónak láttad a...

Volt h annyira jónak láttad a párod h "megijedtél"?

Figyelt kérdés

pár hónapos a kapcsolat és annyira azt érzem h megtaláltam a lehető legjobb embert, h beparáztam, h elszúrom...ez úgy jön ki rajtam h állandóan rágom magam h tuti én vagyok-e neki a legjobb és h vajon nem szúrjuk-e el a kapcsolatunkat, így aztán sokszor belé is kötök...szörnyű....volt ilyen veletek is?

20L

2011. máj. 30. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt,7 évvel ezelőtt.Az utóbbi másfél évben már nem látom tökéletesnek,sőt.

Megnyugtatásképpen írom,hogy idővel nálatok is átalakul a kapcsolat és kevésbé fogsz emiatt aggódni.Ne görcsölj rá,csak élvezd,hogy most még ilyen jó köztetek minden.Ne rontsd el.

2011. máj. 30. 14:03
 2/6 anonim válasza:
Volt. Szakítottam is a pasival, mert minden hibámat (komplexusomat) ráhárítottam. Szóval vigyázz!! Senki sem jobb vagy rosszabb nálad. Egyformák vagytok.
2011. máj. 30. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem volt. Ha megismerkedek egy lánnyal, nem tökéletes, ahogy én sem. A kérdés az, mennyire vagytok egymásnak tökéletesek. Az egésznek ez a lényege. :)

Ennek értelmében nem is a tökéletest keresem, mert megtalálni szinte lehetetlen.

2011. máj. 30. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt egt srác, mikor 18 voltam. Eszméletlenűl jó pasi volt( ezt még most is így látom). Sportsuliba járt, később sportegyetemre, úszott, vizilabdázott, gyúrt, tökéletes teste volt, és még jóképű is. A volt barátnője is úszott, ott ismerkedtek meg. Nekem meg volt egy pár kiló fölöslegem akkor. Eszetlen fogyókúrába kezdtem miatta, csinos is lettem. Végűl mégis elhagyott, aztán anorexia stb. Utána helyrejöttem, annyira, hogy mára megint van feleslegem, de legalább boldog vagyok...Nem jó, ha annyival jobbnak látod a párodat, mint magadat. Bele lehet betegedni. Borzasztóan féltékeny és önbizalomhiányos voltam mellette, szörnyű állapot volt. A poén az, hogy az a pasi, még most is szeretne velem lenni, de nekem már nem kéne az a pokol.

23/L

2011. máj. 30. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én három éve vagyok együtt a párommal és tudom, hogy ő a legtökéletesebb pasi a világon.. Én is mindig rettegek, hogy valamit elszúrok és elhagy. De ezt felé soha nem mutatom.. Félek ezzel rontanám el..Szeirntme neked sem szabadna..
2011. máj. 30. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet nem ez az egészséges, de én nem rettegek attól, hogy elhagy. Olyan mintha valaki azt mondta volna "ő mindig is velem fog maradni"...persze ez nem jelenti, hogy átgázolok rajta, nem tisztelem, sőt.

Nagyon is tisztelem, szeretem őt, és igen, azt gondolom, hogy ennél nagyobb ajándékot sosem kaphattam volna az élettől...Néha azon viszont csodálkozom, hogy miért pont én kellek Neki...

21-L

2011. máj. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!