Láttad már meg a szüleidet, vagy hallottad már a szüleidet sz_xelni? És ha igen, akkor ez hogy érintett?
Én is voltam már régen így..2szer is,hogy hallottam őket.Én azért költöztem el másik szobába,hogy hadd csinálják,amit akarnak.Engem nem érintett a dolog különösebben,bár sosem felejtem el egyik esetet sem.
Téged ez a dolog hogy érintett,hogy véletlenül rajtakaptad őket,vagy hallottad őket?
Nemet,kort nem kell írni...:D
Egy kissé unalmas már ez a kérdés,az imént veséztük ki.
Egyébként személyes véleményem,hogy a szülők két felnőtt ember,magánélettel,és intim szférával.Ezt el kell fogadni.Ha meg esetleg valamit úgy csinálnak,hogy az engem netán zavar,akkor kulturáltan,finoman célzok rá.Számon kérni és hisztizni viszont nincs jogom,és gyerekesen sem kell viselkedni.
mellettük van a szobám..hallom őket néha,de ojankor fülhalgató a fülbe:D
egyszer volt hogy nem számitottak rá h 10 órakkor elmegyekk feküdni.általába éjfél felé megyek addig meg bömböl a zene nállam:D..megyek végig folyosón és tök hangosak voltak..:D
egy kicsit fura élmény..és lehetnének halkabbak mert hát néha így anyuról meg nevelőapumról csak ez jut eszembe:D
de hát ezek a mai fiatalok..ki várná el tőlük h halkabbak legyenek? :))))))
14L
jah kiskoromban rájuk nyitottam :D
aztán elkezdtem sírni mert lefektettek aludni és bezárkóztam és féltem h mi van xD most már igy vicces :D
de nem akarnám még egyszer látni őket ilyen helyzetben..xD
idegesítő és kellemetlen. én olyan 10 éves lehettem... mai napig emlékszem, mert vékony faajtó volt a két szoba között... anyám nyögött. :S
néha a párom szüleinél alszunk. a múltkor hallottam, ahogy köhög az anyukája... na mindjárt gondoltam magamban, ha ez így áthallatszódik, akkor biztos mi is... úhh... :D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!