Arab vagyok? 0,3%?
Csináltunk genetikai tesztet 24andme-n köpettel, és megláttam az arab százalékot is.
Nem túl egetverő, 0,3%, de ez most azt jelenti, hogy arab etnikumba tartozom?
Mehetek arab templomba mint egy normális arab és imádkozni, és a hagyományt őrizni?
A hajam is fekete.
Ez amugy nem teljesen igaz.
Mi is csinaltunk 24andme tesztet, es fel - 1 ev mulva allandoan elemeztek a mintat, es kb. az jott ki hogy 0.8% Ashkenazi zsido, meg brit, francia, cseh, lengyel, roman, szerb, gorog is meg egy csomo. A legnagyobb az kelet-europa volt ilyen megnevezessel. Lenyeg a lenyeg, full nem nezek ki zsidonak, de ha megneznetek eloben a hajam es a szakallam olyan gondor, mint egy zsidonak.
Nagyon sokszor annak neztek, mar meg is tanultam hogy shalom aleicheim mert annyit mondtak poenkodasbol. Es senki a csaladban vagy tavoli rokonsagban nincs ilyen tulajdonsaggal. Egyedul van egy csaladfank es ott mar vannak ilyen... "zsidos" nevek, Klein, Soltz, Eichenbauer, Neumann ilyenek de kb., majd sajnos "kihaltak" es normalis magyar vezeteknevem van most nem mondom meg mi de kb. ilyen hogy "Nagy".
Szoval par szaz evvel ezelottire utottek vissza a genek ugy nez ki, de csak egy resze.
0,3%???
Na és milyen a többi 97,7% magyar,kun,szlovén stb ???
Akkor mi vagy szerinted!
A 8-asnak igazat adok, szerintem a 0,3%-oddal kevesebb benned az arab vér, mint sokakban.
Egyébként IV.Béla ugyanannyi kun származásút telepítettbe annak, idején, mint ,amennyi a magyarnak mondható volt itt és a kunoknak, pedig közük nincs az arabokhoz a hajuk fekete volt.
24
Olvasd el az tobbi reszet a kommentemnek, ne csak azt a szot hogy "haj". Legyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!