Honnan tudhatom hogy van-e bennem cigány vér?
Honnan tudhatom hogy cigány vagyok-e
Barnás hajam van,kék szemem,a fülem mint egy denevérnek,anyu erdélyi,benne valószínűleg van de nem annyira szereti a cigányokat,anyunak minden rokonának,minimum 4 gyereke van,és azok elég barnák,anyu nem ismeri az összes rokonát,de amikor az anyja meghalt akkor a házának hivatalosan több mint 20 örököse van,apu is egy kicsit fura nekem nagy dús sötét barna-feketés szemöldöke van,de ő állatokat tart,apu anyja biztos magyar,de az apja egy kicsit fura nekem,fekete haja van,nagyon nagyon bbabonás,jósnőhöz jár,bőrszíne is barnás,de azért ő is állatokat tart 65 évesen sok birkája van, mindig kalapot hord,neki ilyen kampós orra van,meg apunak is
Miért lennék troll? Minden úgy van ahogy leirtam
Amugy mi sosem veszünk fát,mivel apa állatokat tart a fát alulra rakja,majd utánna a fa fölé szénát,hogy ne látszódjon xd jó taktika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!