Honnan lehet tudni hogy valaki cigány?
Figyelt kérdés
Sokan megkérdezik tőlem hogy cigány vagyok-e,de igazából én sem tudom. Anyukám biztosan 100%-ban magyar, kék szemű, fehér bőrű. Apukám is azt állítja hogy ő is magyar viszont kreol bőrű, és a beszéde\ viselkedése is elég cigányos. Romániában született amúgy. Szüleit nem ismertem ,mielőtt megszülettem ők meghaltak. Egyébként nekem is kreol bőröm van, viszont kék a szemem. Na ilyenkor mi van?😅2023. ápr. 9. 21:14
1/9 anonim válasza:
nem tudom, de nem is értem miért ilyen fontos
2/9 anonim válasza:
Szerintem a külső manapság már nem annyira mérvadó, mert ismerek olyan cigányokat, akik első ránézésre egyáltalán nem látszanak annak, viszont a beszédstílusukban és a viselkedésükben előbb-utóbb úgy is kibukik, hogy mi a helyzet. Ismerek olyanokat is, akik nem cigányok, de eléggé sötét bőrszínük van. Nem biztos, hogy apád is az, pláne, hogy Romániában született, ott egy kicsit másak a magyar emberek, mint Magyarországon, más a nyelvjárásuk. Az is lehet, hogy csak kismértékben van benne a cigány vér, valami régi rokoni származásból. De szerintem ez egyáltalán nem számít, az a lényeg, hogy te így biztosan nem vagy cigány. A kreol bőrt meg a kék szemet meg nyilván a szüleidtől örökölted, természetes, hogy hasonlítasz egy kicsit mind a kettőre.
3/9 anonim válasza:
Cigányoknak a szeme fehérje nem fehér, hanem "füstös". Nemi szerv bőre sokkal sötétebb.
Egyébként van szőke, kék szemű félcigány.
4/9 anonim válasza:
DNS teszt pl, erre pont jó, amik vannak ezek a családfa kutatós dolgok, ezt elég jól belövik hogy merről indultak mint etnikum az ősök.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nekem egyáltalán nem fontos, csak kíváncsiságból érdekel
2023. ápr. 10. 10:43
6/9 anonim válasza:
Homeoffice-ból megkérdezi hogy nááá háígye hogy szedjek vasat moréééé?
7/9 anonim válasza:
Van neki Fideszes partkonyve, ha a külső nem elég.
9/9 anonim válasza:
nem tud viselkedni, feltűnösködik, akcentussal beszél, volt már bűntetve , rasszista , szemetel, nem tartja tisztán a környezetét, szereti az arany színt, kisgrofót hallgat , kötekedik,semmi sem jó neki, ha ebből 3-4 stimmel akkor C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!