Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A DNS-alapú családfakutatás...

A DNS-alapú családfakutatás az milyen!?

Figyelt kérdés
Nem ismerem csak azért kérdezem

2023. febr. 13. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

mese habbal

Az nem családfakutatás, max. távoli, értelmetlen genetikai származásról ad képet. Ha egyáltalán...

2023. febr. 13. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja jó köszönöm a választ
2023. febr. 13. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Elméletben érdekes egy dolog, a gyakorlati megvalósítása meg nem ér semmit. Megvan ahhoz a technika, hogy beküldöd a mintádat, aztán ha elég nagy az adatbázisuk (vagyis már sokan mások is beküldték), akkor találnak egyezést, hogy ti valószínűleg negyedfokú unokatestvérek vagytok. Pár éve azt hiszem Dániában pont így találtak meg egy gyilkost valami húszéves DNS minta alapján.

Na de a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy mindenféle adatvédelmi izé miatt nem párosíthatnak össze titeket, szóval semmi értelme.

2023. febr. 13. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ugymond pénzlehúzűs, kapsz egy levelet róla hogy a föld minden pontján van iylen és ilyne %-ban ősöd.
2023. febr. 13. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Aki nem ért hozzá, nem foglalkozik vele, az miért véleményez?

Itt találhatsz érdekes infókat ( [link] sőt még kérdezhetsz is bátran, akár hülyeséget is, mert mindig akad, aki válaszol és nem osztják az észt.

Többen olyanok is, akik kifejezetten értenek a témához, mert ezzel foglalkoznak.

2023. febr. 13. 18:23
 6/8 anonim válasza:
68%

nem igaz az hogy nem ér semmit én meg találtam a 4 fokú és 5 fokú unokatestvéreimet is magyarok és itt is élnek sajnos igy sem tartjuk a kapcsolatot

☹️

2023. febr. 13. 19:51
 7/8 anonim válasza:
80%
kb pár éve jöttem rá hogy nagyon megtudnám hogy kik ők illetve találkoznák velük sosem írták hogy találkozni akarnak de nem tudom miért én sem írtam ezt csak reménykedem hogy össze találkozom velük
2023. febr. 13. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
41%

Amelyik a származást is kiadja, abból igenis van hiteles fajta.

Gombos Edina mondta a Youtube csatornáján, hogy (legalábbis azt, amelyiket ők csináltatták) elfogadják hiteles dokumentumnak, mert ha pl. valakinek kijön az, hogy megadott százalékban amerikai őslakosoktól származik, igényelhet amerikai állampolgárságot vele.

A kubai férjénél ez a % meg is volt.

2023. febr. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!