Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A tisztelt gyakorikerdesek...

A tisztelt gyakorikerdesek felhasználók között itt vannak akik felkutatták a saját családfájukat!?

Figyelt kérdés

Ilyenek itt vannak olyanok akiknek ez ment a családfa felállítása egyedül!?

És ha igen meddig hányas évekig,évtizedig melyik évszázadig!?

2023. febr. 12. 22:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

A parasztok 200-300 évre kereshetők vissza, a nemesi családok akár a középkorig is visszavezethetők.

A familysearch jó kiindulópont lehet, persze csak az élő családtagok kikérdezése után.

2023. febr. 12. 22:56
 2/13 A nagy Levin ***** válasza:
81%
Én több ágon az 1800-as évek elejéig jutottam el eddig. Egyenlőre csak a "fő" ágakat kutattam (szülök szülei, azok szülői stb.).
2023. febr. 12. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Exemnek sikerült kb 10 generációig, ő nagyon tolta , online keresett mindent
2023. febr. 12. 23:06
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Komolyabban még nem kezdtem el foglalkozni a témával, csak felszínesen, pár rokont megkérdeztem, meg a Facebookot bújtam, így a jelenlegi családfámon (ami nem csak felmenőket tartalmaz, hanem testvéreket, ő párjuk, gyerekük (ha van) + a párjuk családját is) 193 személy szerepel, és 7 generáció. De tervezem felkeresni a levéltárat több infóért, csak el vagyok havazva feladatokkal, viszont ha lesz időm, mindenképp szeretnék komolyabban foglalkozni vele.
2023. febr. 12. 23:09
 5/13 A kérdező kommentje:
De ügyesek önök hát én nem voltam ilyen kitartó olyanok mint önök.
2023. febr. 12. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem 1600-as évek végéig van meg, zsellérek voltak nagyrészt. De ha nemesi családról van szó, akkor későbbre is visszamehetsz szerintem. Nekem sem egyszerre lett meg minden, néha kell pár év szünet, aztán megint lesz kedved belevágni később.
2023. febr. 12. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Minket rokonunk felkeresett és megosztotta velünk a családfát, így meglepődtünk, mennyi elágazás és mennyi rokon, felmenő van, azóta jönnek hozzánk, hogy megismerkedjünk. Még Tanzániából is van ősöm :D 1500-as évekig megvan, egyik szülői ág.
2023. febr. 13. 00:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Jó köszi köszönöm szépen a válaszukat kérdésemre mindenjót kívánok önöknek is viszlát
2023. febr. 13. 00:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megpróbáltam aztán mikor kezdett tágulni a kör rájöttem hogy ez nem egy apró dolog lenne, akkor abba is amradt.
2023. febr. 13. 04:05
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer én is megpróbáltam, még akkor, amikor először divatba jött. Aztán felbukkant néhány szerető ötöd- és nyolcad-unokatestvér (hahahahaha), és akkor gyorsan kiszálltam. Azóta a DNS-alapú keresgélést sem vállalom be, isten őrizzen, hogy nagy hirtelen rokon-vadidegenek csöppenjenek bele a nyugis életembe.
2023. febr. 13. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!