Gyakorikérdésekről hogyan tudom törölni a saját kérdésemet?
A főoldal legalján van “GYIK”. Ott eszt írják:
“Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket?
A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a kérdés sorának végén található X ikon megnyomásával, ha már nem szeretnéd nyomon követni a rá érkezett válaszokat. Ezzel a kategórialistákból nem tűnik el a kérdés, de a saját kérdéseid közül igen.”
3-as, ez csak a figyelt kérdéseid közül törli. Az "internetről" nem törli.
2-es, köszi, írok nekik.
Alapvetően nincs lehetőség törölni, hiszen attól, hogy Te feltettél egy kérdést, és már nem érdekel, az a kérdés, és az arra adott válaszok, még bárki másnak is hasznosak lehetnek, nemcsak annak, aki feltette, ráadásul minden kérdés anonim. Pont ez (is) az oldal lényege.
Ettől még meg lehet próbálni írni egy emailt a moderátornak, de feltételezem, utólagosan, a fentiekre tekintettel csak alaposabb indok esetén törölnek, pl. véletlenül személyes adatot írtál le magadról a kérdésben. Tehát a "megbántam", "nem így gondoltam", stb. nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!