11/18 anonim válasza:
Szerintem igen. A fülek és a szemek formája teljesen ugyanaz. Ha netán mégsem ugyanaz az ember, akkor vér szerinti, közeli rokonok.
12/18 anonim válasza:
nagyon hasonlítanak egymásra, ki tudja.
13/18 anonim válasza:
Nem tudom remélem ezt nem x ezitek ki de szerintem nem
15/18 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz, csak kicsit más szögbôl van fotózva. ugyanaz a füle, arcformája, szeme, száj nagysága, még a frizurája és a bajusza is. Ha emellé a születési adatok is stimmelnek, miért lenne más?
16/18 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz azok alapján amit ki tudok venni (szemöldök íve, fül íve, orr, hajvonal...)
17/18 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz. Képszerkesztőben egymásra helyezve a két arcot, ha a méret beállítása pontos, a szemek távolsága, az orr és a száj elhelyezkedése az arcon feltűnően hasonlít. A különbséget számomra magyarázza a más fejtartás és a nézés irányának mássága.
18/18 anonim válasza:
Plusz az egyik képen már idősebb az ember. De vagy ugyanaz, vagy közeli rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!