2/18 anonim válasza:
szerintem sem. mas fejforma es orr.
4/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a háttere az egésznek az, hogy Familysearch-ön, mikor írtam be a felmenőimet az eddigi tudásom szerint, dobott ki már beírt embert. A neve passzol, a dátumok passzolnak, még a hozzá tartozó rokonok is, de a feltöltött kép kicsit fura, ahhoz képest, ami nekem van.
2023. jan. 30. 15:21
5/18 anonim válasza:
4: nem lehet, hogy akkor neked egy masik felveteled van rola?
6/18 anonim válasza:
Nem.
Vannak különbségek, amiket még el lehet nézni, például a toka lemehet fogyástól.
Viszont van valami, ami nem változik egészen öreg korig: a szemöldök. Hülyeségnek hangzik, de aki nő, az tudja miről beszélek.
7/18 anonim válasza:
100%-ra nem mondanám, de szerintem esélyes, hogy igen! nézd meg a haj választékát, a fülét. teljesen stimmel.
8/18 anonim válasza:
Szerintem is ugyanaz.
Bár lehet a testvére, apja, nagybátyja, mert nem lehet tudni, hogy a családtagok mennyire hasonlítottak egymásra.
A férjemnél ugrott egyet a genetika és apósom testvérére, a nagybátyjára hasonlított annyira, mintha a tükörképe lett volna.
Még meg is gyanúsíthatták volna vele anyósomat, ha a fogantatásakor nem lett volna 3 éve halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!