Szerintetek melyik a legszebb ezek a nevek közül?
Figyelt kérdés
Aaliyah, Alexis, Amber, April, Ashley, Brooklyn, Chelsea, Cheyenne, Ciara, Dana, Jessica, Jordyn, Farrah, Heaven, June, Keira, Kendall, Kendra, Kenya, Leah, Lindsey, Nevaeh, Paris, Rachel, Rebecca, Renee, Sasha, Savannah, Selena, Stephanie, Summer, Tiara, Beverley, Lourdes, Sheena, Randi, Hilary, Elena, Shanna2010. szept. 29. 22:12
11/27 anonim válasza:
nekem csak a Savannah tetszik
13/27 anonim válasza:
Brooklyn, Cheyenne, Dana (L), Kendra, Paris, Rachel, Lourdes
14/27 anonim válasza:
Nekem ezeken kívül, tetszik a Zseraldin név is!
16/27 anonim válasza:
Magyarul kiolvasva csak az Elena elfogadható ezek közül. Én az ilyen neveket keresném, mint ez, vagy a Linda, amit mindkét nyelven kiolvasva is teljesen OK.
17/27 anonim válasza:
Rebecca, Savannah, Selena.
De ezek közül legjobban a Selena tetszik, mert az kiejtve is szép és egy gyereknek sem annyira bonyolult. Meg azoknak sem, akiknek meg kell majd jegyezni. Rossz az, amikor senki sem tudja kiejteni vagy megjegyezni a neved.
19/27 A kérdező kommentje:
őő igazából csak a neten néztem ijen amerikai meg angol neveket és onnan szedtem ki amik tetszenek és kiváncsi voltam hogy másoknak mi tetszik eközül :))) várom még a további válaszokat :D
2010. szept. 30. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!