Szerintetek melyik a legszebb ezek a nevek közül?
Figyelt kérdés
Aaliyah, Alexis, Amber, April, Ashley, Brooklyn, Chelsea, Cheyenne, Ciara, Dana, Jessica, Jordyn, Farrah, Heaven, June, Keira, Kendall, Kendra, Kenya, Leah, Lindsey, Nevaeh, Paris, Rachel, Rebecca, Renee, Sasha, Savannah, Selena, Stephanie, Summer, Tiara, Beverley, Lourdes, Sheena, Randi, Hilary, Elena, Shanna2010. szept. 29. 22:12
1/27 anonim válasza:
Hillary, Shanna és a Paris :) Valószínű az én lányom Hillary Paris lenne, ha ezek közül kellene választanom :)
2/27 anonim válasza:
Amber, Hillary, Elena, Summer. :)
3/27 anonim válasza:
Elena,Tiara,Rebecca,Ashley,Dana.
4/27 anonim válasza:
Eygedül a Rebekát adnám a gyerekemnek. Magyar gyereknek nevetségesek ezek a nevek,különösen a Randi vagy a Lourdes! Az utóbbi egy helységnév,ahol a Szűz Mária megjelent.
5/27 anonim válasza:
Nekem a Ciara tetszik legjobban.
6/27 anonim válasza:
Tiara, Elena. A Randi név számomra elég vicces:))))
8/27 anonim válasza:
Szerintem vagy a kérdező, vagy a párja angol ajkú, amit az állampolgársága is igazol, így a gyerek sem teljesen magyar lesz, tehát semmi nevetséges nincs abba, ha a lánya ilyen nevet kap.
9/27 anonim válasza:
Farrah, Heaven, Renee, Shanna
10/27 anonim válasza:
Rachel és Jessica! amúgy milyen lista ez?csomó köztük helységnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!