Ha dédnagymamám olasz volt, akkor én mennyire számítok annak?
Dédnagymama 100% olasz
Nagymama 50% olasz
Te 25% olasz.
Szimpla matek.
Ha csak így nézzük. Ha komolyabban, akkor történelmi könyveket veszel elő,és olvasol Olaszországról, arról a városról város történetet, ahonnan származik dédnagymamád, és a bevándorlókról is, hogy mely népek emigráltak Olaszországba, ezek lehettek kereskedők, lehettek menekültek és stb. illetve voltak-e betelepítések, milyen nemzetiségűek voltak, illetve jóval korábbra visszamenve pl. ókor, őskor, csekkolni kell milyen népek lakták anno azt a területet ahol a dédnagymamád született, de az se biztos hogy az ő ősei ott születtek. Azt meg családfakutatással tudod feltérképezni ki honnan jött.
* Dédnagymama 100% olasz
Nagymama 50% olasz
Szülő 25% olasz
Te 12,5% olasz
Bocsánat javítom!
16-os ugyanezt írtam én is mint amit te csak kifejtve. Nemcsak a magyarokra lehet ezt elmondani, hogy nem echte, hanem más nemzetekre is.
Talán az afrikai érintetlen benszülött törzsek illetve felfedezetlen szigeteken élő törzsekröl mondhatnánk hogy echte kb. hasra paskolva 80%-ban. Mert ugye nemcsak a jelent kell nézni hanem a földrajzi területek korszakainak népvándorlását.
Pl. Pannonia bizonyos területén éltek kelták is anno.
Azért írtam ha csak matekozni akar akkor így számoljuk ha a valóságot akarja tudni és komolyan érdekli, akkor a történelmet, város történelmet, földrajzot és lehetne sorolni kég mit kell elővennie ahhoz hogy meg tudja mondani hogy mennyi %-ban olasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!