Mi a véleményetek erről? Sajnos dolgoznom kell menni, mert a páromat elküldték a munka helyéről. Neki most semmi munka nincs kilátásban/maszekólgat/, de anyósom kijelentette nem vigyáz a gyerekekre a kicsi 16hónapos. Mit tennél a helyembe?
Én szerettem a bölcsit, egyetlen lány voltam a fiúk között, még a jelemre is emlékszem, kiskakas volt. :-)
De a kérdezőék felé nincs, akkor másképp kell megoldani. Nincs véletlenül ismerős, aki babysitterkedne? Pl. pályakezdő pedagógus, akinek még jól is jönne, vagy diák?
Már bocs, de az anyósnak tényleg nem kötelessége. Az én anyukám pl. imádja a fiam, és alkalom adtán vigyáz is rá, de azt ő sem vállalná, hogy ő legyen vele otthon. És én ezért nem haragudhatok rá, hiszen nekem a gyerekem, neki az unokája.
Mellesleg mi az, hogy a férjed aztán pláne nem maradna vele otthon? Ő az apja, nem? Akkor meg? A gyerek felügyeletét kettőtöknek kötelessége biztosítani, nem a nagymamának. Ha máshogy nem tudjátok megoldani, akkor a férjed maradjon otthon, ennyi. Miért lenne ez a nagymama kötelessége? Vannak olyan nagymamák, akik ezt szívesen teszik, és maguktól ajánlják fel, de ha valaki nem teszi, akkor sem lehet ezt rajta számonkérni.
Aki azt mondja,hogy egész életre szóló traumát okoz a bölcsi,az nagyon ostoba! Egy gyereknek nincs szükségearra,hogy CSAK az anyja mellett legyen állandóan! Sokkal jobban betud majd illeszkedni a közösségbe,ha bölcsibe jár. Ott szakemberek foglalkoznak vele,és tanítják,jobban,mint ahogy az anyuka tudná! Ha csak az anyával van,akkor elkényeztetett,hisztis gyerek lesz,és ez sokkal nagyobb trauma lesz neki a későbbiekben.
Anyósod nem tudom,hoány éves. Nem egyszerű két gyerekre vigyázni,és a kicsi még elég kicsi,akkor is ha nincsenek elkényeztetve! Valahol megértem őt is!
Annak sincs igaza,aki azt mondja,hogy maradjon velük az apuka! Ha ő nem maszekolgat,akkor az a pénz hiányozni fog a családi kasszából! Mindekettőtök keresetére szükség lenne.
Ha nincs bölcsi,akkor keresni kellene valakit,aki kevés pénzért elvállaja a gyerekeket. De lehet,hogy ha csak egyikre kellene vigyázni,akkor anyósod is könnyebben vállalná. A te anyukád nem tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!