Anyukám úgy néz ki, mint egy keleti nő, de nincsen egy keleti rokonom sem. Akkor ez hogyan fordulhatott elő?
Figyelt kérdés
Nem örökbe fogadott vagy ilyenek.2022. okt. 27. 19:22
11/16 anonim válasza:
Szerintem azért elég sok nép keveredett ahhoz a Kárpát-medencében, hogy generációkkal később is kijöjjön egy-egy ilyen arcvonás, illetve amint előttem is mondták, a magyar is eredetileg egy ázsiai nép. Nagypapámnak a szeme volt "mongolos", de egyébként minden más vonása európai, pedig sváb. Apai ágon is néhány rokonomra jellemző a vágottabb szem, az a vonal erdélyi szász+magyar keverék. Ha mosolygok, és kicsit összehúzódik a szemem, én is simán elmennék japánnak, pedig semmi ázsiai vér nincs bennem. :D
12/16 anonim válasza:
A több száz évvel ezelőtti gének általában már nem szoktak olyan hangsúlyosan megjelenni, hogy valakin ránézésre látszódjon. Rákóczi generálisa 300 évvel ezelőtt élt, ha az ő felesége volt az egyetlen ázsiai a családban, akkor mostanra pusztán ennyitől nem lehet annyira ázsiai külseje valakinek, hogy a kínaiak annak nézzék.
Jóval valószínűbb, hogy szlávokkal keveredtek anyukád meg ismerősöd felmenői, a mandulavágású szem náluk se ritka (Melania Trump fejét nézd meg pl.)
13/16 anonim válasza:
Genetika, néha tud érdekes dolgokat alkotni, ettől izgalmas.
14/16 anonim válasza:
Jászok, kunok még őrzik a vonásokat.
A redő a kunokra a legjellemzőbb.
Íme egy példa: Csukás István író, költő
15/16 anonim válasza:
Szerintem kunok is lehetnek az ősei. Keress rá!
16/16 anonim válasza:
Mi nem távolkeletiek, hanem belsőázsiai szkíta nép vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!