Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukám úgy néz ki, mint egy...

Anyukám úgy néz ki, mint egy keleti nő, de nincsen egy keleti rokonom sem. Akkor ez hogyan fordulhatott elő?

Figyelt kérdés
Nem örökbe fogadott vagy ilyenek.

2022. okt. 27. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért elég sok nép keveredett ahhoz a Kárpát-medencében, hogy generációkkal később is kijöjjön egy-egy ilyen arcvonás, illetve amint előttem is mondták, a magyar is eredetileg egy ázsiai nép. Nagypapámnak a szeme volt "mongolos", de egyébként minden más vonása európai, pedig sváb. Apai ágon is néhány rokonomra jellemző a vágottabb szem, az a vonal erdélyi szász+magyar keverék. Ha mosolygok, és kicsit összehúzódik a szemem, én is simán elmennék japánnak, pedig semmi ázsiai vér nincs bennem. :D
2022. okt. 27. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

A több száz évvel ezelőtti gének általában már nem szoktak olyan hangsúlyosan megjelenni, hogy valakin ránézésre látszódjon. Rákóczi generálisa 300 évvel ezelőtt élt, ha az ő felesége volt az egyetlen ázsiai a családban, akkor mostanra pusztán ennyitől nem lehet annyira ázsiai külseje valakinek, hogy a kínaiak annak nézzék.

Jóval valószínűbb, hogy szlávokkal keveredtek anyukád meg ismerősöd felmenői, a mandulavágású szem náluk se ritka (Melania Trump fejét nézd meg pl.)

2022. okt. 27. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, néha tud érdekes dolgokat alkotni, ettől izgalmas.
2022. okt. 27. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Jászok, kunok még őrzik a vonásokat.

A redő a kunokra a legjellemzőbb.

Íme egy példa: Csukás István író, költő

[link]

2022. okt. 28. 04:33
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kunok is lehetnek az ősei. Keress rá!
2022. okt. 28. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Mi nem távolkeletiek, hanem belsőázsiai szkíta nép vagyunk. :)
2022. nov. 11. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!