Szerinted durva voltam nagyanyám szomszédasszonyával??
Nagyanyám szomszédasszonya 67 éves néni... mentem ma nagyanyámhoz,(havi 2x szoktam)
És féltem bemenni.. mert a nagybátyámék ideiglenesen oda költöztek és a nagy kutyájukat is magukkal hozták.. nemmertem bemenni meg nagybátyám vagy nagyanyám kinem jött elém. Várakozok a kapu előtt és Manyi néni rámszól a nagyim szomszédja szinte kiabálva : ménem mész be, mitől félsz? Mondom neki kedvesen: Manyi néni engem nemismer a kutya persze hogy félek.. aztán mégjobban kiabál:" le , már le harapja a f.szodat, a p.nától nem félsz te Tökfilkó? Én meg rá ordibáltam mondom Manyi néni, velem ne ordítson, van gyerekei, unokái azzal kiabáljon, de velem magam ne ordítson....! Nagyon hangosan rá kiabáltam hogy semmi köze nincs hozzám nekem csak idegen velem ne hangoskodjon... szerinted durva voltam?
23/F vagyok.
Kamu történet. Egy 67 éves mitől "néni", anyám is hatvanas éveiben jár, de hamarabb titulálnám néninek magamat, mint őt. Ma már nem jár minden nő 30 felett ősz hajjal, bottal pffff.
80 éves az néni.
Ha igaz lenne a sztori, akkor elég lagymatagon reagáltál, én a k. anyjába küldeném el azt, aki nekem ilyet mond, sőt fel is pofoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!