Tapasztalat a MyHeritage DNS teszttel kapcsolatban?
Március 29-én adtam fel postára a DNS etnikai tesztemet és a posta szerint egy sikertelen kézbesítés után egy sikeres kézbesítés megtörtént még olyan április elején.
Azonban a MyHeritage oldalán is megnéztem a DNS nyomonkövetését és ő azt írja, hogy még mindig nem érkezett be a laborba a DNS-em.
Nektek mennyi idő volt mire kijutott és mennyi idő mire eredménye lett?
Nekem annak idején majdnem 2 hónap volt. De ez már pár éve volt, és év végi akcióban, amikor sok minta érkezett be.
A feladástól számítva még 2 hét sem telt el. Idő kell ahhoz. Ha bizonytalan vagy, írj nekik, van az oldalon kapcsolatfelvételi lehetőség, ha jól tudom.
Az a 3000 nem feltétlenül rokon ám, csak van minimális egyezés. Azért ne vezessen ez félre.
Az MTA tök jó, de ott is érdemes jobban elmerülni a témában, mert az sem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik.
FB-on van egy ezzel a témával is foglalkozó csoport (DNS és családfakutatás), érdemes belépni, komoly szakértő is van, aki szívesen segít tisztázni a homályos foltokat.
Nekem ma jött meg, holnap fogom megcsinalni
Felek nehogy valamit elrontsak
Fel lehet tölteni a mytruancestry.com-ra is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!