Azt hogy számolják ki, amikor valaki azt írja, hogy a 18. dédnagyapja az egyik őse?
Arra már rájöttem, hogy 19 személyt sorolt fel és így, csak elírta, mert akkor a 19.edik, illetve volt még egy elírás a király előtt, mert ott azt írta his mother és férfi nevet írt és duke-ot és az azt jelenti hogy herceg, és az a személy herceg annak a királynak a 7. fia.
A számozást már értem, de ami továbbra sem világos számomra, hogy hogy lehet valakinek a 19. dédnagyapja, ha nem egyenes ágon vezette le. Akkor nem valami dédnagybácsi?
Ja nem akkor valamelyik ősének a testvérének a gyereke lenne úgy lenne a dédnagybácsija.
Na mindegy ezen még meditálok majd előbb utóbb úgyis megértem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát és a segítségét, mindenkinek jó éjt!
Inkább alszom. :D
"A számozást már értem, de ami továbbra sem világos számomra, hogy hogy lehet valakinek a 19. dédnagyapja, ha nem egyenes ágon vezette le. Akkor nem valami dédnagybácsi?"
Nem mert a nagyapák lehetnek anyaiak és apaiak, felváltva. De itt most a kb. 18-20 nemzedékkel korábban uralkodott angol király a lényeg. Akinek a neve elvileg ott szerepel az általam linkelt táblázatban.
24. "Leginkább azon lepődtem meg, hogy honnan tudod, hogy angol királyról van szó? Lehetne bármilyen is. :)"
Leginkább az angol nyelvből következtettem. :)
26-os így már értem. 27-es oké fáradt vagyok nem kapcsolatam, csak most. :D
Akkor az mindegy hogy váltogatja az ősöket anyai ágon apák és anyák között, a lényeg, hogy 19 személyen keresztül jut el ahhoz a királyhoz aki az őse. Ez a lényege, hogyha jól értem így fáradtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!