Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normalis ez apumek részéről?

Normalis ez apumek részéről?

Figyelt kérdés
Normális ez apum és apai mamám részéről? Ha meghal valaki szomszéd vagy akár egy jó ismerős vagy távoli rokon nem érdekli őket, nem éreznek együtt másokkal, figyelmen kívül hagyják. Csak a saját életük érdekli őket. Azonban az anyai mamám és anyum segítenek ha tudnak másokon, együtt éreznek. Stb
2022. márc. 25. 13:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki gyászol látványosan (amivel semmi probléma sincs, ha valaki kimutatja, ahány ember annyi féle gyászmunka), vannak emberek, mint én is (vagy a 12es válaszoló apukája), akiről senki sem mondaná meg, hogy épp elvesztett valakit. Nekem amikor nagymamám meghalt ugyan úgy ment tovább az élet, mentem dolgozni, nem hordtam látványosan feketét, beszélgettem, nevettem ha olyan helyzet volt, attól belül gyászoltam, sőt baromira hiányzott! Csak nem mutattam. De nagymamám imádta az életet, mindig mindenkit erre bíztatott, hogy élvezze az életét, csak egy van belőle, ne halogassuk az élményeket, menjük és ami örömet okoz csináljuk. Imádta a színházat, amúgy is mindig csinos volt, de akkor igazán kicsípte magát és elment idős korában is megnézni szinte bármilyen előadást, ami felkeltette a figyelmét, sokszor együtt mentünk. Pár hónappal a halála után volt az egyik kedvenc darabja a színházban, ahova elmentem egyedül, ezzel nekem pl jobb lett, más meg végig bőgte volna, mert arra emlékezteti, hogy már nincs köztünk, nekem meg "feloldozást" adott, hogy a "show megy tovább", élünk, meghalunk, de a világ nem állt meg.
2022. márc. 25. 19:18
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Normális
2022. márc. 25. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!