Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normalis ez apumek részéről?

Normalis ez apumek részéről?

Figyelt kérdés
Normális ez apum és apai mamám részéről? Ha meghal valaki szomszéd vagy akár egy jó ismerős vagy távoli rokon nem érdekli őket, nem éreznek együtt másokkal, figyelmen kívül hagyják. Csak a saját életük érdekli őket. Azonban az anyai mamám és anyum segítenek ha tudnak másokon, együtt éreznek. Stb
2022. márc. 25. 13:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Szomszéd vagy ismerős vagy távoli rokon.

Ezek nem azok a kategóriák, amik megrendítenek. Egy halál akkor fáj, ha szerettem az illetőt. Őket meg alig ismerik, miért fájna?

2022. márc. 25. 16:48
 12/22 Metionin ***** válasza:
100%
Nem mindenki ilyen érzelgős. Apám pl. a saját testvérei halálakor sem tűnik szomorúnak, csinálja a dolgát tovább. Neki az a filozófiája, hogy az élet mindig halad előre és nem segít a siránkozás. Pedig szerette a testvéreit és bizonyára magában meg is gyászolta őket de kívülálló ebből sosem lát semmit. Távoli rokon, ismerős stb. esetében meg inkább az a furcsa, ha valaki nagyon gyászol.
2022. márc. 25. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Emberek, meghal a szomszédotok, jó ismerősötök és az normális, hogy benneteket ez nem érdekel? Nem az a kérdés, hogy bömbölve letépitek-e magatokról a ruhát, hanem, hogy teljes érzelmi nihil van-e és az normális-e. Nem, nem normális! Nem emberi.
2022. márc. 25. 17:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De normális.
2022. márc. 25. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédok nevét nem tudom és nem is érdekel. Akkor mit sírnak ha meghalt?
2022. márc. 25. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

15# Még a sírás sem volt kérdés. Az, hogy nem tudod a szomszédod nevét az azt jelenti nem rá vonatkozik a kérdés, nyilván, ha tök ismeretlen, akkor nem. Általánosságban az ember valamennyire ismeri a szomszédait, havonta, kéthavonta összefutnak, esetleg pár szót váltanak, a szomszéd alatt ezt a típusú kapcsolatot értjük általában. De ha ez ne lenne elég, ott a kérdésben a jó ismerős. Ki a jó ismerős? Még nem barát, már nem ismerős. A válaszok szerint az ő haláluk is abszolút közömbös, és ez helyes.

Na ez nem normális!

2022. márc. 25. 17:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
talán csak a kérdező képzeli jónak azt az ismerőst. a szomszéd meg.. sokszor megkönnyebbülés.
2022. márc. 25. 17:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
a földön egyetlen nap alatt körülbelül 300.000 ember születik, és 150.000 ember hal meg. Ezek nagy becslések. Miért érzed úgy, hogy foglalkoznod kell olyanokkal, akik nem a közeli hozzátartozóid? Ennyi időd és energiád van? Ez sajnos olyan hozzáállás, mint amikor valaki azon sopánkodik, hogy a szomszéd problémáját nem tudja megoldani, pedig mennyit panaszkodik neki. Mi köze hozzá?
2022. márc. 25. 17:46
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Hogyan kell együtt érezni ?
2022. márc. 25. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek, mint pl én is, akik nme tudnak minden érzelmet olyan intenzíven kifejezni.van, akinél ez az érzelem a bánat, nekem meg a boldogság. Mondjuk ha valami szuper dolog történik, nem látszik rajtam, hogy mennyire boldog vagyok, ezért mások könnyen azt hihetik, hogy nem is vagyok jó kedvű. Szerintem ez állhat a háttérben.
2022. márc. 25. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!