Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Volt érdekes haláleset a...

Volt érdekes haláleset a családfátokban?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik felmenőmről kiderült egy újságcikkből, hogy elesett az utcán és halálra taposták lóval. Egy másik ágon a létrával történt valami, de az írás nagy része olvashatatlan. Gondolom leestek róla vagy eldőlt.

2022. febr. 9. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
93%

Apai ágon 3 generációm keresztül a fiatalabb fiútestvér öngyilkos lett 20-30 áves kora között.

Nagyapám öccséről újsághír is született, mert ő az Erzsébet téren lőtte szíven magát egy éjszaka. Onnan tudom, hogy volt nála búcsúlevél és versek, de ezekről sajnos semmit nem tudok. Próbáltam levéltárban, rendőrségnél érdeklődni, de nincsenek meg az iratok. :-(

2022. febr. 9. 19:22
 12/67 anonim ***** válasza:
93%
Nagypapám húga 12 évesen halt meg, nekik azt mondták, hogy megfázott, mert hideg vízben fürdött. Később azorvosi papírokból kiderült, hogy tbc-s volt. A bátyja öngyilkos lett,miután meghalt az anyukájuk és ezt nem tudta feldolgozni.
2022. febr. 9. 19:35
 13/67 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk anyai nagyapám egyik testvére a családi legendárium szerint hermafrodita volt és öngyilkos lett. Nem tudom a kettőnek volt-e közé egymáshoz, de most hogy így feljött bennem a téma, szerintem megkérdem a nagymamámat pontosan mi és hogy volt.
2022. febr. 9. 19:40
 14/67 anonim ***** válasza:
92%
11: az ilyen talált dolgokat ált. kiadták a családnak. Lehet, hogy ők meg megsemmisítették.
2022. febr. 9. 19:47
 15/67 anonim ***** válasza:
84%
Nalam az egyik nagyszulonek volt halva szuletett csecsemoje :(
2022. febr. 9. 19:48
 16/67 anonim ***** válasza:
84%
Az első világháború idején a dédszülémnek született egy fia, akit beoltottak valami ellen, a faluban az összes gyerekkel együtt. Napok múlva minden oltott gyerek meghalt, mert összekeverték, és a felnőttek oltását kapták. Minden háznál temettek.
2022. febr. 9. 19:51
 17/67 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes? Nem. Elszomorító? Igen. Többen öngyilkosok lettek, és voltak olyanok is, akik baleset útján haltak meg (autó gázolás stb.)
2022. febr. 9. 19:52
 18/67 anonim ***** válasza:
91%
Születésem előtt egy-másfél évvel a szüleimnek születtek egészséges ikerfiai, de egy fertőzés miatt, ami nagy valószínűséggel orvosi mulasztás miatt következett be, pár naposan elmentek 😔 ha ők életben maradnak, én valószínűleg nem születek meg, ebbe utólag belegondolni nagyon furcsa, fájdalmas és hidegrázós.
2022. febr. 9. 19:54
 19/67 anonim ***** válasza:
94%
Van valami nagyon regi tortenet, pontosan mar nem is tudom o nekem kicsodam volt, de katona volt, es reszegen atment rajta egy harckocsi. Nyilvan a tobbiek se voltak mar szomjasak...
2022. febr. 9. 19:55
 20/67 anonim ***** válasza:
5%
Most komolyan, mitől érdekes egy tragédia, kérdező? Beteg egy kérdés...
2022. febr. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!