Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy lehet felkutatni úgy az...

Hogy lehet felkutatni úgy az ősöket hogy a nagymamám házaságon kívüli gyerek volt és a mostoha apuka a nevére vette?

Figyelt kérdés
az a baj hogy a nagyinak nem mondott semmit az anyukája erről az egészről, elvileg az apukájánaka családneve Binét volt, szeretnék többet tudni erről az egészről de kíváncsi lennék hogy lehetne...hol kezdjek neki?

2022. jan. 5. 03:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

39-es koszonom de szerintem fogok boldogulni csak még nem tudok komolyabban foglalkozni ezzel, de komolyabban majd csak akkor foglalkozok miutan levizsgaztam.

Na en megyek aludni de azert koszonom mindenkinek az okitast. Udv egy kezdo

2022. jan. 6. 21:37
 42/43 anonim ***** válasza:
33%

* Hogyha kozeli rokona a biologiai apa a dedimamajanak aki a nagymamajanak az anyukaja.

Pff mar fogalmazni se tudok.

Magyaran rokoni megbecstelenitesrol irtam de remelem ez nem tipp.

2022. jan. 6. 21:39
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
35-ös megnéztem nem egyről beszéltünk. Keresésen belül vannak Feljegyzesek, Képek, Családfa, Geneológiák, Katalógus. Én a képek keresőben kerestem mert volt itt ilyen tipp is egy csaladfakutato kerdesnel, hogy a képek keresobe is erdemes telepulesre rakeresni es ott csak olyan mikrofilmek vannak ami 1911-ig van azon a telepulesen. Köszönöm a tippet a katalogust majd megnézem.
2022. jan. 6. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!