A Lakatos magyar vagy cigány eredetű vezetéknév?
"a néger szót gúnynévként használták anno a rabszolgatartás idején"
Tévedés!
A negroid kifejezetten a hagyományos antropológiai besorolás szerint is a tudományos meghatározásuk. Ennek megfelelően történelmi, kulturális, valamint politikai értelemben többnyire Fekete-Afrika, Ausztrália és Melanézia őslakosait, valamint az innen származó emigrációk tagjait tekintik feketének, azaz négernek.
(Mondjuk felesleges ezen megsértődni, ha valaki fekete, akkor fekete! Nyilván van tükre és maga is látja. Tényleg röhej, ami már folyik!)
12.! Nem erről van szó.
A kérdés az, higy a Lakatos családnév cigány eredetű-e.
Egyértelműen nem az. Nekem ezzel van csak bajom.
Hagyd a térítést 25-ös és senkit ne nézz hülyének!
Magyarországon SZÁMTALAN kisebbség él és mindenki békességben tud meglenni! Csak így kapásból:
Svábok
Szlovákok
Horvátok
Románok
Ukránok
Ruszinok
Szerbek
Szlovének
Lengyelek
Jászok
Görögök
Bolgárok
Örmények
Stb.
Most már a kínaiak is vannak szép számmal és senkivel nem vagyunk "előítéletesek"!
Amiről te hadoválsz, az nem előítéletesség, hanem tapasztalat!...és ezért a cigányok mindent megtesznek 500 éve napjainkig!
Talán az egy ezrelék kivételnek kellene nevelgetni őket, de még ők is szégyenlik ezeket és távol tartják magukat tőlük. Akkor miről beszélünk?
26. A családnév eredete nem cigány. Ezt értsétek meg!
Ez akkor is így van, ha minden Lakatos cigány, és akkor us, ha egy sem.
Foglalkozásnévből származó, idegen eredetű.
27#
Attól azért Európában még odébb vagyunk szerencsére ;-)
A cigányok saját országában lehet, hogy meglincselnek de oda én nem utazom. Abban az országban hogyan hívják magukat, ha engem a sajátomban a cigány szóért "lehet, hogy meglincselnek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!