Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan jellemeznéd a nagyszüle...

Hogyan jellemeznéd a nagyszüleid papáid mamáid?

Figyelt kérdés

Anyai nagymamám: egy gondoskodó, kedves jó lelkű nagymama, akire mindig számíthatok aki életét adná értem,

Anyai nagypapa: egy jó lelkű nagypapa aki apám helyett az apám volt és az marad mindig mivel szüleim elváltak apám nem tordott velem.

Apai nagypapa:Anyai nagyanyám 2.unoka testvére nagyon jó ember volt 8 éve meghalt én voltam neki a kincse, gyémánttal, szeme fénye ő mindig jött hozzám az Anyai mamáékhoz,

Apai nagymama:ő az egyetlen akit nem kedveltem sose a nagyszüleim közül anyámat is szidta mindig a nagybátyám feleségét keresztanyát is szidja mindig, senki se szereti még a saját húga meg nővére se beszél apai magával évek óta , ahogy pápa meghalt be csávozott meg a papa mellett is

2021. dec. 1. 19:58
1 2
 11/13 Metionin ***** válasza:
87%

Mamám egy kis csendes, igénytelen asszony, sajnos mindig mindenki csicskája volt, a nevelőanyja úgy tette ide-oda, mint valami tárgyat, lelencbe be, onnan ki, férjhez adta majd megparancsolta, hogy váljon el. Soha életében egy önálló gondolata nem volt, és ami szomorú, hogy nem is érezte hogy ez így nem jó.

A nagyapámmal (az ő volt férje) 2x találkoztam, modern felfogású, értelmes fickó, nem is csoda hogy nem bírta az életet mamámékkal. Ő költözni akart a fővárosba, jobb életet akart, ezért váltak el, mert mamám anyja nem engedte el vele mamámat. Ami nála nem stimmel,az az hogy otthagyta az akkor 4 éves anyámat és le se szarta 35 évig, akkor jelent meg és akkor találkoztam vele én is. Az új felesége nem engedte, hogy kapcsolatot tartson velünk, így ez annyiban is maradt.

2021. dec. 2. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Apai nagyanyám: 3 éves koromban meghalt apukám, kijelentette onnan ram "nem tart igényt"

Apai nagyapám: sosem találkoztam vele. Allitolag úgy 6-7éve halt meg.

Anyai nagyanyám: egy rohadék. Hosszú lenne leírni, a lényeg, hogy 9 evig pereskedett anyával, vagy 10x feljelentette (a semkiert, kitalalt indokokkal)

Anyai nagyapám: nagyanyám gyogyszerezte, nyugtatózta, az agyát mosta. Mig bele halt gyógyszerekbe. (Mert fellazadt a mama ellen, hogy ő nem akar veszekedni anyával, az unokáit szeretné látni felnőni)

2021. dec. 2. 14:51
 13/13 anonim válasza:
59%
Anyai nagyszüleim a példaképeim amit tanultam tőlük: szeretet, türelem, jóság, hit, hüség, becsület. alázat, szorgalom, kitartás, soha nem fogom őket utol érni. Apai nagyszüleimet nem ismertem már meg.
2021. dec. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!