Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan jellemeznéd a nagyszüle...

Hogyan jellemeznéd a nagyszüleid papáid mamáid?

Figyelt kérdés

Anyai nagymamám: egy gondoskodó, kedves jó lelkű nagymama, akire mindig számíthatok aki életét adná értem,

Anyai nagypapa: egy jó lelkű nagypapa aki apám helyett az apám volt és az marad mindig mivel szüleim elváltak apám nem tordott velem.

Apai nagypapa:Anyai nagyanyám 2.unoka testvére nagyon jó ember volt 8 éve meghalt én voltam neki a kincse, gyémánttal, szeme fénye ő mindig jött hozzám az Anyai mamáékhoz,

Apai nagymama:ő az egyetlen akit nem kedveltem sose a nagyszüleim közül anyámat is szidta mindig a nagybátyám feleségét keresztanyát is szidja mindig, senki se szereti még a saját húga meg nővére se beszél apai magával évek óta , ahogy pápa meghalt be csávozott meg a papa mellett is

2021. dec. 1. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Egyik fél: Idegbeteg, bántalmazó, félrelépős papa, mama meg hát aki tűri tűri, nincs jobb lehetősége.

Másik fél: Alkoholista papa, elvált, mama meg toxic.

2021. dec. 1. 20:03
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Apai nagyanyám:meghalt.

Apai nagyapám:meghalt.

Anyai nagyapám:meghalt.

Anyai nagyanyám:meg fog halni.

2021. dec. 1. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Anyai nagyapám és nagyanyám kizsákmányolta a gyerekeit, csak a támogatás miatt szülte őket, akik később egyedül boldogultak, egymásra utalva, rossz emberek voltak. Meghaltak.

Apai nagyapám 20km-re lakik tőlünk, de nem érdekeljük, életembe egyszer láttam, pedig 23 éves vagyok.

Apai nagyanyám rosszindulatú, furakodó volt, csak a hasznot kereste az emberekben. Ő is meghalt.

Sose volt az életünkben nagyszülő aktívan szerepet vállalva, nem is hiányzott soha.

2021. dec. 1. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

anyai nagymamám & nagypapám halott, nem ismertem őket, annyit tudok hogy alkoholisták voltak, nem éltek együtt mert a papa anya születése előtt elhagyta a mamát

apai nagypapám halott, van egy mostoha nagyapám, neki a létezése is irritál, apai nagymamám él, rá mondanék ilyen durvát de ő is halálra idegel és rosszindulatú az egész családdal, képmutató, önző, és kihasznál mindenkit

2021. dec. 1. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Anyai mama: vele nőttem fel, közeli kapcsolatban vagyunk, megbízhatok benne, mindig támogat.

Anyai papa: sajnos alkoholista, másokat semmibe vesz, veszekedős, magának való, nem beszélek vele.

Apai mama: mentálisan beteg, gyógyszerfüggő, pszichiátrián kezelték, vele sem beszélek, de ő sem keresett engem soha.

Apai papa: már meghalt 10 éve alkoholizmus miatt, egyébként vele jó viszonyban voltam, emlékszem sokat játszott velem, sok holmival, édességgel halmozott el mindig.

2021. dec. 1. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Apai nagymamámat nem ismertem, apai nagyapám már idős volt a születésemkor, nem sokra emlékszem, anyai nagyapám befolyásolható volt, és szerette az alkoholt, de jó pillanataiban nem volt problémás, már ő sem él, anyai nagymamám összeférhetetlen, egoista, kötekedő, senki nem elég jó neki.
2021. dec. 1. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy mi a fenének kell mindenkit leszavazni? Ez egy szubjektív kérdés, itt nem érvényes a hasznos/nem hasznos gomb!
2021. dec. 1. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Anyai nagyanyám: gonosz, sértő, bántó ember volt

Anyai nagyapám: erőszakos, alkoholista

Apai nagyanyám: kedves, kicsit zárkózott

Apai nagyapám: kicsit erőszakos, zárkózott

2021. dec. 1. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Kedveltem mind igazából, ilyen téren szerencsés volt nagyon a dolog.
2021. dec. 2. 00:17
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, miért kell lepontozgatni, nem minden nagyszülő jó ember.
2021. dec. 2. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!