Ez hogy lehet? Milyen nemzetiségű vagyok?
Szóval a családfám egészen mátyás koráig vezethető vissza de olyan furcsa az hogy milsen is a család hogy akkor most milyen nemzetiségű vagyok.
Kiderült hogy magyar kisnemes volt az első a családból aztán ez így ment még 3 emberen keresztük aztán ilyen 1680 környékén habsburg katona volt aztán ez egészen a 48-as forradalomig ment utána oroszországban 2 ember katona tiszt ként egészen az első világháború végéig aztán vissza Magyarországra egészen 1960-ig utána ismét oroszországba egy faluba ha jól tudom drozsnyica (úgy írtam ahogy ejtem) a neve a falunak és a szüleim már ismét Magyarországon a nevem pedig Szolovjov kristóf a szolovjov pedig orosz vezetéknév. Szóval akkor most milyen nemzetiségű vagyok?
Na most több dolog nem tiszta:
1. A Mátyásig visszavezetést fenntartásokkal kezelném, ugyanis az 1700-As évektől van anyakönyvezés, az annál korábbi infók nem feltétlen megbízhatóak.
2. Ez most egy ág, amit leírtál? Mert ha így van, akkor ez az őseidnek egy egészen apró százaléka.
3. Olyan nemzetiségű vagy, amilyennek vallod magad. A magyarok többsége külföldi felmenőkkel rendelkezik, csak sokan maguk se tudnak róla. Én is akkor tudtam meg, amikor elkezdtem családfát kutatni
3# köszönöm a kedves válaszod és hogy ebbe is belekeverjük azt a rohadt politikát gratulálok 👏🏻.
1# hát mondjuk az érdekes hogy a német rokon pedig Zimmermann Henry s akkor ebből hogy lett szolovjov?
Kérdező, ez olyan, mintha te most összejönnél egy német csajjal, majd a felmenőd 200 év múlva kérdezné, hogy ez hogyan lehetséges.
Hogyan? Akár úgy, hogy volt egy görbe estéjük egy háborús időszakban éjszaka egy "kocsma" asztala alatt... amit akkoriban a nők kevésbé élveztek, hiszen a háborúban gyakran váltak erőszak áldozataivá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!