Vissza tudod vezetni a családfádat egy olyan ősig, aki több ágon is ősöd?
Régen kevesebb ember élt, mint most. Így értelemszerűen például az ember egyik anyai dédapjának valamelyik őse ugyanaz a személy, mint az apja valamelyik dédapjának egyik őse.
Vagy egy belterjesebb családban lehet, hogy az anyai, és apai ükapád ugyanaz az ember. Ha másod unokatestvérek gyermekeiről van szó.
Van-e itt, aki vissza tudja egy ilyen pontig vezetni a családját? Illetve ugyanolyan távolságban van-e mind a két ágon a közös ős?
Az előző példa esetén, ha valakinek a szülője unokatestvérétől van gyereke, akkor a közös ős az egyik ágon dédszülő, a másikon ükszülő lesz, nem azonos a távolság.
A belterjesség előbb utóbb x-edik generáción jön ki méghozzá fizikális jelekkel és kognitív problémákkal.
Volt egy testvérpár akik mindig menekültek a hatóságok elől gyerekkel, pereputtyal, mert ők együtt voltak, és született gyerekük is, és talán a gyerekeiknek is született gyerekeik, de egyik országba szerencsére ezt a borzalmat sikerült lefülelniük és felszámolniuk. Már világszerte körözték őket. Szerencsétlen gyerekeknek milyen sorsot adtak.
A gyerekeik nagyon rossz állapotban voltak, és volt amelyiknek a feje is nem emberi volt.
Szóval nagy butaság ha családon belül házasodnak.
A királyi családok között is voltak, de a modern korban már a gyerekeik bölcs módon választottak nem rokont párnak. Így sem garancia, hogy valamelyik generáció kognitív problémákkal nem fog küzdeni, nem szerencsés oda sem születni, de mivel ott 3. unokatestvérekről olvastam, így azért az kevésbé neccesebb, mint a másod unokatestvér, unokatestvér, vagy testvér, nagynéni, nagybácsi.
Szerintem nagyon gyomorforgató, több ember biztos kidobta volna a taccsot.
Anonim külföldi chaten is megtalált egy csávó, aki a testvérét akarta feleségül venni, mert azt hitte szerelmes belé, de közbe gyerekkorukban traumatizálódtak, molesztálták szexuálisan őket, hiába írtam neki, hogy nem szerelmes, csak együtt átéltek egy borzalmat, és ezért kötődnek egymáshoz nagyon, és hogy a testvér házasság minden országban bűncselekmény, de ő azt mondta, hogy addig próbálkozik a hivatalba míg nem sikerül, csak ugye ha próbálkozik a hivatalokba, ott alapból jelenteni is fogják hatóságoknak, mert bűncselekmény. Alig tudtam udvariasan kihátrálni a chat-ből, és talán jelentettem is biztonság kedvéért, de már nem emlékszem, nagyon kellemetlen volt az egész chat, pláne, hogy betegen feküdtem otthon.
Egy értelmes, intelligens ember nem kezd kapcsolatot rokonnal, akkor se ha tetszik neki a rokon.
15-ös azért egy prokarióta első sejt 3,5-3,8 milliárd évvel ezelőtt mind szép és jó.
De a kérdés lényege a belterjesség és ez súlyos dolog a következő generációkra nézve és nem az hogy x.-dik generaciora visszavezetve volt őse aki mindket ágnak rokona volt.
Mert akinek a családfájában közeli rokonok létesítettek akarva vagy nem akarva kapcsolatot lsd. nemesi gyerekek akiket a rang miatt házasítottak bár szerencsére voltak nagyon makacs nemesi gyerekek akik addig helyezkedtek míg elérték hogy megértsék, hogy nem akarja a rokonjával a házasságot és nem előzték meg a gyereket és lemondtak a következő rangról azokat tisztelem becsülöm mert fontos volt nekik a gyerekük boldogsága.
Vagy nagypapám peres ügyei között is volt egy nagybácsi aki az unokahugát becstelenítette meg. Az ilyen embert nem tudom tisztelni, undorító és gyomorforgató és borzalmas.
Ezek mind gyomorforgató dolgok. És ostobák voltak régen az ilyen emberek és tudatlanok és kegyetlenek is mert a saját gyerekuknek adtak rossz sorsot és a kovetkezo nemzedekeknek is. Ha szerencses volt a gyerek akkor meddő volt.
Volt itt is egy lány akit a nagymamája összeakarta mindenáron hozni talán a másodunokatestvérével. Az is nagyon közeli vérségi kapcsolat. Ez is gyomorforgató.
#17: Tudom. Csak érdekességből írtam le.
A kérdező már ilyen 500 éves távlatokban gondolkodott. Akkora távolságnál már nem számít.
Egyébként nem egy egyiptomi fáraó dinasztia halt ki a belterjesség miatt. Szóval igazad van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!