Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt olyan akinek a családj...

Van itt olyan akinek a családját ill rokonát ismerőse családját valami vallási felekezet szétszedte?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérek. Jehovák. Én nem foglalkozom vele. Tőlem higyjen, de engem ne zaklasson vele. A sokadik alkalommal, azután hogy többször elmondtam nekik, hogy nem érdekel, mikor elkezdtej prédikálni, elmondtam, hogy az Isten f.szát se érdekli. Ha tudnak értelmes dolgokról beszélni, akkor szívesen látom őket, de ha csak ezt tudja nyomni, akkor felejtsenek el. Azóta csak a szórólapjukat dobják a postaládába.
2021. aug. 15. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van pár bigott a rokonségban, de velük nem si tartjuk a kapcsoaltot.
2021. aug. 16. 03:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt osztálytársam családját elnyelte a szcientológia, az apja egy darabig normális volt, aztán amikor választani kellett, hogy elveszíti a családját vagy beáll ő is, akkor inkább ment ő is a szektába... sajnáltam szegényt
2021. aug. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!