Akik megcsinálták a MyHeritage DNS tesztet! Nektek mennyi idő alatt jöttek meg az eredmények?
12-es szintén a kötekedők, okoskodó majmok táborát gyarapítja
Tartom: olvassátok át a szerződést, mielőtt ezt a felesleges, önkényes DNS tesztet megcsináljátok.
A lényeg az hogy nem kell riogatni az embereket hülyeségekkel. A Myheritage az egy elég jó és érdekes szórakoztató oldal ahol utána tudsz járni hogy milyen felmenőid vannak. Sokan kíváncsiak rá. Az amit írtál hogy "bárkid, bármikor bármit csinált, vagy téged elővesznek bármiért, azonnal megleszel."
Ez egy nagyon durva vicc :D amugyis..mit csinálna bárki is a családban? Ha meg mégis tett is volna valamit, miért engem vennének elő? Ha meg én tennék valamit, szerintem megérdemelném, de hidd el nekem ..ígyis úgyis enélkül is megtalálnak.. + orrból-szájjból már több alkalommal orvosi vizsgálatokon is (covid) vettek le nyál mintát..
A felmenőidet nagyjából szórás alapján belövik a környékre, és behúznak kb 5 országot, és leírnak egy fél oldalas szöveget erről.
A dns tesztet pálcikával veszik, elküldöd a cégnek, aki továbbítja a kínai anyacégnek, aki szimplán elraktározza a dns-edet amit a szerződéssel el is fogadsz. Ennyi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!