Csináltatok már DNS tesztet? Ha igen, milyen eredmények születtek?
Figyelt kérdés
Pl.: a MyHeritage féle dns teszt. Milyen tapasztalaitok vannak a hasonló tesztekről? Mik derültek ki a származásodról? Volt meglepő eredmény? Mit gondoltok, megérte az árát?2021. máj. 6. 13:53
1/22 anonim válasza:
Simán megérte az árát. Kiderült hogy apám eszkimó, anyám a brazíliai ősember. Én egyébként fekete vagyok mint a cipőbox.
2/22 anonim válasza:
Szülinapomra kaptam. De összességében kb semmi extra nem derült ki belőle.
3/22 anonim válasza:
Ennyit ér jelenleg a DNS teszt.
4/22 anonim válasza:
a zsidoknak adtak a dnsuket es klonozashoz fogjak hasznalni. ez eredmenynek szamit?
6/22 anonim válasza:
Itt az életben nem fog releváns válaszokat kapni, ha valóban érdekel a téma. Ezt már a fentebbi válaszokból is láthatod.
Javaslom, hogy csatlakozz egy olyan csoporthoz, ahol sokkal hozzártőbbek tudnak tanácsot és ötleteket adni.
7/22 anonim válasza:
Aki leszázalékolt az elmondja miért? :) Hármas vagyok. Netalántán hazugságot állít a cikk? Kamu, hogy egyik helyen 1%-ot kapsz valamire, másikon meg 24-et ugyanarra? És ha igen, miért? :)
8/22 anonim válasza:
#7: Azért, mert nem ilyen egyszerű a dolog. Több szolgáltató van, más-más adatbázissal. Szóval arra nemigen lehet hagyatkozni. Erre vannak azok az oldalak, ahol több szolgáltató adatait is feltöltik a tulajdonosaik, és össze lehet vetni őket egymással is, valamint létező, már bevizsgált régsézeti leletekkel. A szolgáltatók csak autoszomális viszgálatot csinálnak, az ősök felderítésére az nem alkalmas, a jelenelg élő populációból származó mintákkal hasonlít össze.
9/22 anonim válasza:
Rólam kiderül, hogy az apám fia vagyok
10/22 anonim válasza:
8
Szoval vegulis még tenyleg megbizhatatlan...vagyis nem pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!