A MyHeritage-en miért nem ír nekem semmi genetikai csoportot?
Figyelt kérdés
Felsorolja, hogy egy etnikumon belül milyen genetikai csoportok vannak de nem hoz ki semmi konkrétat nekem.😩
Olvastam az oldalon de nem igazán tiszta, hogy ingyenesen mindenki megkapja-e vagy csak az akinek van előfizetése
Egyébként akit érdekel az eredményem:
51,5% észak-és nyugat európai
28,1% balkáni
9,8% görög és dél olasz
7,8% balti
2,8% skandináv
(Félig sváb vagyok)
2021. ápr. 11. 22:18
21/34 anonim válasza:
Jó eséllyel észak-nyugat európai vagy, kis eséllyel balkáni. A többi nem érdekes. Szerintem nem nehéz értelmezni az eredményt...
22/34 anonim válasza:
#21, mi az, hogy jó eséllyel? Ezek arányok, nem lehetőségek.
23/34 anonim válasza:
#22 pontosan. Az 51,5% észak- és nyugat európai + a 2,8% skandináv germán felmenőkre utal. Ha a GEDmatch-on, vagy a yourdnaportal.com-on lefuttatsz egy keresést, pontosabb eredményt kapsz. (Van fizetős verzió mindkét oldalon, ha megengedheted magadnak, érdemes megcsináltatni. Nálam elég jól belőtte, mely területekről származnak a felmenőim.)
24/34 anonim válasza:
*az “oracle” eredményeket érdemes megnézni. Nem 100%-osak, mindkét oldalon folyamatosan frissítik az adatbázist, de észak-dél-kelet-nyugat Németország (tartományok) szintjén hasznos eredményeket kapsz. (Nálam a württembergi származást a születési, és házassági rekordok is megerősítik.)
25/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: melyiken írja azt, hogy melyik tartományból származnak a sváb őseim? A gedmatch vagy a yourdnaportal? És ez a fizetős verzióban van benne?
2021. jún. 30. 19:09
26/34 A kérdező kommentje:
Mert az a baj gedmatch nem igazán mondja meg az oracle-nél, ott csak azt írja Ausztria,Magyarország, kelet Németország de ezek csak azért mert ezeken a területeken fordul elő ez a germánság szláv és mediterrán beütéssel.
2021. jún. 30. 19:14
27/34 anonim válasza:
Kérdező, értsd már meg, hogy ezek valószínűségi adatok. Senki, sehol nem fogja megmondani, hogy pontosan milyen származásúak az őseid. Azt meg pláne nem, hogy melyik tartományból származnak. Méterre pontos GPS koordinátát nem szeretnél az őseid lakhelyéről???
28/34 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem 100% ig pontosak az ilyen jellegű tesztek ez csak becslés, de az elöttem azt írta valaki, hogy neki valamelyik kalkulátor kiírta a tartományt is.... Azért kiváncsi lennék nekem mit hoz ki
2021. jún. 30. 20:30
29/34 A kérdező kommentje:
De amúgy nem valószínűségi adatnak mondanám, inkább egy arány becslésének... Mert a valószínűségi adat az az amit a 21-es írt. (de a 21-esnek nincs igaza mert ez nem így működik,ezek nem lehetőségek hanem arányok)
2021. jún. 30. 20:35
30/34 A kérdező kommentje:
De ahogy egyre többen végeznek el ilyen tesztet egyre nő az adatbázisuk és ezért egyre pontosabbak
2021. jún. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!