MyHeritage Dns teszt eredményére mennyi kellett várnotok?
Figyelt kérdés
Ajánlottal adtam fel a levelet Usába, de még nem érkezett meg oda. Mennyi idő alatt lett meg nektek az eredmény?2020. jan. 18. 19:54
1/7 anonim válasza:
Közlöm, hogy most már bármiféle bűnügyi dolog kapcsán egyből megtalálnak a DNS egyezés jóvoltából. Soha nem lehet tudni milyen lesz a jövőben a politikai környezet, vagy mire kényszerül ínséges időkben az ember. Nagy hiba volt.
2/7 anonim válasza:
Hát jah, sőt, mostmár az összefogdosott dobozról is le tudják venni az ujjlenyomatod és odahamisítani a bűntettek helyszínére. Szerintem még ma deportálj valami eldugott Dél-Amerikai kis faluba és reménykedj, hogy nem találnak meg...
😂😂😂
3/7 anonim válasza:
Több cikk is született már a témában. Ez valós veszély. Semmi szükgség a gúnyra. Bár nem újdonság, hogy sikerült kinevelni pár generációt, akiket nem érdekel a magámszféra és az adatbiztonság...
5/7 anonim válasza:
Én az Ancestry-hez kuldtem be, de szintén USA. ott kozolték hogy éppen hogy áll a dolog: megérkezett; elkezdték feldolgozni; eredmény. Kb 1.5 hónap után volt eredmény.
6/7 anonim válasza:
nekem 9 hét alatt jött meg az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!