Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A MyHeritage-en miért nem ír...

A MyHeritage-en miért nem ír nekem semmi genetikai csoportot?

Figyelt kérdés

Felsorolja, hogy egy etnikumon belül milyen genetikai csoportok vannak de nem hoz ki semmi konkrétat nekem.😩

Olvastam az oldalon de nem igazán tiszta, hogy ingyenesen mindenki megkapja-e vagy csak az akinek van előfizetése

Egyébként akit érdekel az eredményem:

51,5% észak-és nyugat európai

28,1% balkáni

9,8% görög és dél olasz

7,8% balti

2,8% skandináv

(Félig sváb vagyok)

2021. ápr. 11. 22:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

9. Válaszolónak

Valóban nagy haszna nincs de ha engem érdekel akkor miért ne?😄

2021. ápr. 12. 11:31
 12/34 anonim ***** válasza:
26%
A többségnek nem fog konkrétat kihozni... Hisz átmentek rajtunk a törökök, németek,oroszok bármi lehet benned.mindenminek ilyet dob ki.
2021. ápr. 12. 15:51
 13/34 anonim ***** válasza:
8%

Ez arra lehet jó, hogy miután beírja az eredményt, posztold:

Töröksvábnémetangoloroszcsecsenbusmanszlovák, TAKARODJ!

Ez itt SPÁRTA... ööö, A MAGYAROK ORSZÁGA!!!

XD

2021. ápr. 12. 18:03
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Vagy arra lehet jó hogy többet megtudj a családod eredetéről, történetéről, segítse a családfakutatást. Persze ez van akit nem érdekel, az ne vegye igénybe a szolgáltatást és ennyi. Engem meg a legújabb telefonok, és a netflixes filmek nem érdekelnek mégsem köpködök azokra akik hosszútávon ugyanennyit vagy többet elköltenek ezekre.

Persze most itt vannak ezek a százalékok és akkor azt hiszik páran hogy ennyi, de valóságban még van egy csomó eszköz amivel ennél többet is megtudhatsz, másrészt a becslések is egyre pontosabbak ahogy jönnek újabb frissítések mert a populációgenetika tudománya rohamosan fejlődik.

De persze azoknak jár a legjobban a szája hogy hülyeség, akiknek fingjuk nincs az egészről.

2021. ápr. 12. 19:20
 15/34 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ha van FB profilod, akkor figyelmedbe ajánlom ezt a csoportot: [link]

Kifejezetten ezzel a témával foglalkoznak nagyrészt, komoly kutatók és szakemberek is megfeordulnak itt. Sokkal relevánsabb válaszokat fogsz kapni, mint itt.

2021. ápr. 12. 20:15
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Bennem is van sváb, kíváncsi lennék az enyém milyen lenne :D .

Amúgy szerintem az észak és nyugat európai az simán lehet a német rész .

2021. máj. 1. 01:46
 17/34 A kérdező kommentje:
Igen, az a német rész😃
2021. máj. 1. 21:28
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha legörgetsz, akkor sem jelez genetikai csoportokat? Nekem három van, közepes és alacsony bizonyossági szinttel: 1. Hollandia, Németország és Anglia, 2. Németország, Lengyelország, Csehország, Ausztria és Magyarország, 3. Pennsylvania.

Látom, hogy mások sokkal részletesebb eredményeket kapnak. Úgy tűnik, ahhoz kevés a magyar minta, hogy régiókra, megyékre bontva listázzon. (Vagy csak azoknál jelenik meg, akinek az ősei több generáción keresztül egy bizonyos területen éltek.)

2021. jún. 3. 15:44
 19/34 A kérdező kommentje:
Semmi nincs nálam ott
2021. jún. 3. 17:25
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, idén lesz frissítés a MyHeritage-en, remélem, te is kapsz majd genetikai csoportokat!
2021. jún. 5. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!