A MyHeritage-en miért nem ír nekem semmi genetikai csoportot?
Felsorolja, hogy egy etnikumon belül milyen genetikai csoportok vannak de nem hoz ki semmi konkrétat nekem.😩
Olvastam az oldalon de nem igazán tiszta, hogy ingyenesen mindenki megkapja-e vagy csak az akinek van előfizetése
Egyébként akit érdekel az eredményem:
51,5% észak-és nyugat európai
28,1% balkáni
9,8% görög és dél olasz
7,8% balti
2,8% skandináv
(Félig sváb vagyok)
9. Válaszolónak
Valóban nagy haszna nincs de ha engem érdekel akkor miért ne?😄
Ez arra lehet jó, hogy miután beírja az eredményt, posztold:
Töröksvábnémetangoloroszcsecsenbusmanszlovák, TAKARODJ!
Ez itt SPÁRTA... ööö, A MAGYAROK ORSZÁGA!!!
XD
Vagy arra lehet jó hogy többet megtudj a családod eredetéről, történetéről, segítse a családfakutatást. Persze ez van akit nem érdekel, az ne vegye igénybe a szolgáltatást és ennyi. Engem meg a legújabb telefonok, és a netflixes filmek nem érdekelnek mégsem köpködök azokra akik hosszútávon ugyanennyit vagy többet elköltenek ezekre.
Persze most itt vannak ezek a százalékok és akkor azt hiszik páran hogy ennyi, de valóságban még van egy csomó eszköz amivel ennél többet is megtudhatsz, másrészt a becslések is egyre pontosabbak ahogy jönnek újabb frissítések mert a populációgenetika tudománya rohamosan fejlődik.
De persze azoknak jár a legjobban a szája hogy hülyeség, akiknek fingjuk nincs az egészről.
Kérdező, ha van FB profilod, akkor figyelmedbe ajánlom ezt a csoportot: [link]
Kifejezetten ezzel a témával foglalkoznak nagyrészt, komoly kutatók és szakemberek is megfeordulnak itt. Sokkal relevánsabb válaszokat fogsz kapni, mint itt.
Bennem is van sváb, kíváncsi lennék az enyém milyen lenne :D .
Amúgy szerintem az észak és nyugat európai az simán lehet a német rész .
Ha legörgetsz, akkor sem jelez genetikai csoportokat? Nekem három van, közepes és alacsony bizonyossági szinttel: 1. Hollandia, Németország és Anglia, 2. Németország, Lengyelország, Csehország, Ausztria és Magyarország, 3. Pennsylvania.
Látom, hogy mások sokkal részletesebb eredményeket kapnak. Úgy tűnik, ahhoz kevés a magyar minta, hogy régiókra, megyékre bontva listázzon. (Vagy csak azoknál jelenik meg, akinek az ősei több generáción keresztül egy bizonyos területen éltek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!