Mit tennél ha kiderülne hogy az egyik szülőd zsidó származású?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 15:35
31/35 anonim válasza:
Tuti... Ekkora hülyeséget életemben nem hallottam. Írták már, ezek tucatnevek, évtizedek óta fel vannak kapva, közismerten semmi közük semmilyen származáshoz.
32/35 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig az a nagyon okos, amelyik egy mondatot sem tud hiba nélkül leírni...
33/35 anonim válasza:
Ahogy az szokott lenni... Eleve iszonyatos primitívségre utal azt hinni, hogy ő emberek hatalmas tömegét ismeri, tudja, mit miért tesznek, és ő majd jól megmondja. Nálunk is játszott apai nagymamám részéről az Eszter név, szimplán mert tetszett neki (végül nem azt kaptam), és katolikus volt a mama, a dédi is meg az előtte lévő generációk, semmi bekeresztelkedés nem volt. De azért biztos egy helyesen írni sem tudó, okosabbakat majmozó GYK-s proli majd jobban tudja ezt IS.
34/35 anonim válasza:
Elhiszem, hogy dühít, de akkor se zaklass privátban ocsmány, nyomdafestéket nem tűrő böfögésekkel! Persze másokat se...
35/35 anonim válasza:
Részben német, és náci felmenőkkel biztosan meglepődnék, de zavarni nem zavarna. Úgy, ahogyan arról nem tehetek, hogy voltak a családban nácik, úgy erről sem tehetnék. Élném az életem, esetleg utánaolvasnék a kultúrának ( szerintem tök érdekes a zsidóké).
Meg mi számít származásúnak? 1-2% vagy mondjuk 40-50% esetleg több? Utóbbinál azért meglepődnék, hogy nem tudtam róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!