Mennyire éri meg az Arcanum előfizetés?
Ezt így nem lehet megmondani. Ismerek olyat amatőr családfakutató csoportokból, akiknek rengeteg segítséeget adott, sok adatot talált felmenőkről, közelebbi és akár távolabbi rokonokról is. Számomra meg teljesen felesleges, mert kb. semmit nem találtam, az a pár találatom, ami volt, nem túl sokatmondó és nem segítette a kutatásomat.
Keresést indítani lehet előfizetés nélkül is, abból már látszódhat, hogy mennyi találatod lehet. Mondjuk ez ritka neveknél lehet jó, hiszen nyilván Kiss-Nagy-Szabó-Kovács stb. esetekben millió lehetőséget fog feldobni.
Következő körben én megvárnám a legközelebbi ingyenes hétvégét, és akkor bele is néznék a találatokba (konkrétan így is tettem), az alapján pedig már el tudja dönteni az ember, hogy megéri-e neki az előfizetés, mert annyi hasznos adatot talál, hogy egy hétvége alatt nem tudja átnézni részletesen, illetve nem tudja letölteni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!