Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez baj ha a távoliakkal nem...

Ez baj ha a távoliakkal nem foglalkozom??

Figyelt kérdés
A saját családomon ugy mondva a szűk csaladom(szuleim, nagyszuleim,) testvereimen kivul nem foglalkozok senkivel pl olyan mint a nagy szuleim testvere annak csaladja hogy hogyan elnek stb ...
2021. febr. 25. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Én a szűk családommal sem foglalkozok.

Néha megkérdem, mi a helyzet, de ennyi. Ők persze nem értik, miért korlátoztam minimálisra a kapcsolattartást velük, de nem is számítottam másra tőlük.

2021. febr. 25. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó bizonyos emberekkel én is így vagyok. Sosem értettem, miért kellene valakivel kényszeredetten összeborulnom csak azért, mert a génkészletünk nagyobb részben azonos, mint az átlagemberekkel. Akivel nincs semmi közös téma, azzal nem tartok kapcsolatot.
2021. febr. 25. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én 3 unokatestvérem közül az egyikük 6 évvel idősebb, a másik kettő 10 és 12 évvel fiatalabb nálam. Emiatt sose volt igazán közös téma. Találkoztunk velük persze, mert a szüleim tartották a kapcsolatot a testvéreikkel, de ennyi, nem érdekeltek különösebben, és a mai napig se, pedig mindnyájan felnőttek vagyunk már.

A saját gyerekeim mázlisták, mert mindkét oldali unokatestvéreik egyidősek velük, 5 éven belül van 7 gyerek (3-2-2 édestestvér) így azért szórakoztatóbbak a családi események és programokat is gyakrabban szervezünk együtt. Köztük lehet hogy megmarad a kapocs.

2021. febr. 25. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok. A legszűkebb családi kör. Anyám, tesóm, esetleg nagynéném. Mindenki más, tehát nem lehet ezek alapján eldönteni, hogy mi lenne a jó. Ha neked ez igy megfelel, akkor nem feltétlen kell eröltetned a távolabbi rokonokkal a szorosabb kapcsolattartást.
2021. febr. 25. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!