Ki hogyan találta meg az egyik szülőt, ha akivel él nem segìt?
Szóval az a helyzet, hogy lassan 30 vagyok, szeretném megismerni az édesapámat, de az édesanyám nem ad semmi segìtséget.
Állandóan ordìt, ha szóba hozom, h mit akarok tőle, hiszen sose volt rám kìváncsi.. Amikor elmondom, h szeretnék vele egyszer beszélni, h lássam, h na ilyen ember a vér szerintim, kiakad.
A nevelő faterom nevén vagyok, azelőtt az édesanyám leánykori nevén voltam anyakönyvezve, ìgy nehezebb neki kezdeni.
Csak nem része volt abban, hogy nem tartotta veletek apád a kapcsolatot?
Fél, hogy lebukik a hazugságokkal, amikkel gyerekkorodban etetett.
Kiskoromban sem mondott túl sok mindent csak, hogy egy cukrászdában ismerkedtek meg.
Gyerektartást elintézni nem tudta jogi okokból. (Nem magyar állampolgár) és ennyi az összes infóm, ezzel sajnos hiába mennék akár magán nyomozóhoz, ő se tudna sok mindent kihozni.
Én biztos, hogy azzal érvelnék, hogy nem akarok most apám nyakába borulni - nyugodjon meg! - de jó lenne tudni róla és a felmenőiről, már csak az esetleges öröklődő betegségek miatt is.
Ha van komoly kapcsolatod, családod van, vagy családalapítás előtt állsz, akkor ezeket valóban nem árt tudnod!
De tényleg!
Ha mondjuk az apai nagyanyád diliházban végezte, akkor ezt muszáj lenne tudnod, mert a gyerekeidnek továbbadhatod az elmebajt.
Persze ez csak egy példa volt, de ezen az úton lenne érdemes elindulnod, mert ha anyád nem teljesen korlátolt, akkor ezt be kell lássa!
Köszönöm, ezekkel én is Próbálkoztam, kértem szépen, volt, h vele ordìtottam, egyik sem vált be.
A leendő unokás érvelés is megvolt, de annyit mondott, h ó hát az anyai nagymamámnak mindene volt. (Elmegyógyintézet, elhìzás, diabetesz, hipertónia, anyagcserezavarok stb..) szóval sok újat nem tudna mondani meg amúgy is mit akarok tőle?
Mivel ő nem akar segìteni, szeretném nélküle megtalàlni.
Kérdező!
Hát így nehéz lesz, hogy még a nevét sem tudod.
Egyébként érvelhetsz azzal is, hogy vannak csak apai (férfi ágon) öröklődő betegségek, de ha anyád ennyire makacs és tudatlan, akkor nem nagy jövőt jósolok a kutatásodnak.
Kénytelen vagyok én is arra hajlani, hogy esélyes, hogy ő sem tudja, mert egyébként totál értelmetlen!
Közben eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ezzel vádolnád meg?
Mondjuk számíts jó nagy balhéra, de egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!