Ráírjak facebook-on családfakutatás miatt?
Figyelt kérdés
Szóval kinéztem egy srácot, aki onnan származik, mint nagyapám és megegyezik a vezetéknevük. A srác fixen rokon, a név csak ott található meg. Arra gondoltam, hogy ráírok és ha hajlandó rá, akkor megpróbálom "összefésülni" vele a családfámat, illetve felkutatni az ő őseit addig, ameddig közös pont nem lesz. Tudom, hogy sok ember nem menne ebbe bele, de szerintem ha rendesen "igazolom" neki a céljaimat, akkor teljesen oké. A kérdés már csak az, hogy mennyire gáz? Ti csináltatok már ilyet? Én utoljára 15 évesen csináltam, akkor sikerrel jártam, de most 18 évesen elbizonytalanodtam... Előre is köszi2021. febr. 15. 19:09
11/14 anonim válasza:
A 9-es vagyok, magam is foglalkozom családfakutatással, ezért eléggé képben vagyok.
Szerintem írj rá, ha picit elmeséled az okát, majdnem 100%, hogy válaszol. Ha meg nem, akkor még mindig ugyanott vagy, mint most, nem vesztesz vele semmit.
Sok sikert!
12/14 Manócska1 válasza:
szerintem is írj rá nyugodtan,veszteni valód nincs. sok sikert!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2021. febr. 27. 21:30
14/14 anonim válasza:
"A srác fixen rokon, a név csak ott található meg."
Nem feltétlenül. Arra nem gondoltál, hogy véletlenül névrokon csak és a valódi rokonod nincs fent fb-n? Ettől függetlenül ráírhatsz, csak triplán ellenőrizd le, hogy tényleg rokon-e, mert nagyon félrevihet a kutatásban, ha kiderül, hogy mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!