Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tud nekem segíteni valaki...

Tud nekem segíteni valaki megkeresni egy rokonom?

Figyelt kérdés
Romániában él és megszeretném keresni interneten közösségi oldalon. valaki tudna ez ügyben segíteni? Melyik oldal az ami ott olyan mint pl itt az iwiw, és ami a legbonyorultabb h kéne meghívó is. Ha valakinek esetleg van elinkeh@citromail.hu címre küldhetne. Nagyon boldog lennék.
2010. aug. 10. 17:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
oké...köszi akkor próbálkozok ott
2010. aug. 10. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
A facebookon sokan nem adnak meg magukról semmi infot, csak az ismerőssel osztják meg. Vannak, akik fényképet sem adnak meg, tehát név alapján nehéz megkeresni, hacsak nem egyedi neve van.
2010. aug. 10. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, aki keres, az talál, így kell hozzáállni. :-)
2010. aug. 10. 17:57
 14/16 anonim válasza:
Romániai vagyok én is. Facebook amit a leginkább használunk, de régebb a hi5 volt, ott is mindenki fenn van. Ide nem kell semmi a regisztráláshoz. Esetleg ha meg tudnád mondani milyen iskolába járt, hány éves, mivel foglalkozik, lehet tudnék még tippeket adni. Iwiwet is használunk, de jóval kevesebben.
2010. aug. 10. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Ma már mindenkinek van FaceBook-ja.

Regisztrálsz és beírod (fölül) a keresőbe a nevét. Ennyi. Nem kell hozzá e-mail.

2010. aug. 11. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A hi5-re még akkor se regisztrálj, ha máshol nem találod, mert az egy kémprogram.
2010. aug. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!